Tällä viikolla viime vuonna Thaimaan uutisia: Covid-19-rajoitukset, tarkastuspisteet alkavat, ratsioita yksityisille juhliin ja paljon muuta

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuusartikkeli, joka käsittelee tätä samaa ajanjaksoa LAST vuoden kansallisissa ja Thaimaan uutisissa.

Tämä viikoittainen ominaisuus tarkastelee viime vuoden saman ajanjakson uutisia (ja joskus eri aikaikkunoita, kuten kuusi kuukautta tai kolme kuukautta) nähdäkseen, kuinka asiat ovat muuttuneet, seuraamaan tarinoiden etenemistä sekä katsomaan mahdollisesti rikotut lupaukset tai asiat, joita ei tapahtunut Pattayassa ja Thaimaassa.

Koska julkaisemme kymmeniä tarinoita viikossa, tämä on nopea tapa ihmisille katsoa, ​​mitkä olivat toimitustiimimme valitsemat suurimmat tarinat vuosi sitten ja kuinka ne vaikuttavat meihin tänään ja liittyvät ajankohtaisiin uutisiin. Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, mutta ne ovat julkaisujärjestyksessä. Tällä viikolla käsittelemme huhtikuun 2020 KOLMANTA viikkoa, joka oli Covid-19:n vuoksi suuri viikko sunnuntaista 12 lauantaihin 2020. Ne ovat julkaisujärjestyksessä.

1. Kymmeniä ihmisiä pidätettiin suorittamassa maanalaisia ​​cam-esityksiä

Viranomaiset aloittivat säännöllisiä ratsioita ja pidätyksiä ihmisiin, jotka kokoontuivat ja rikkoivat ulkonaliikkumiskieltoa Chonburissa.

Kymmenet ihmiset pidätettiin Covid-19-hätäasetusta rikkovien maanalaisten videoesitysten esittämisessä Chonburissa

2. Alkoholin myynti on kielletty valtakunnallisesti Thaimaassa

Todennäköisesti viime vuoden vähiten suosittu rajoitus asunto-allaskieltojen ohella. Kun Thaimaa taistelee vuotta myöhemmin Covid-19:ää vastaan, toivotaan silti, ettei tämä palaa.

Alkoholin myynti on nyt kielletty koko maassa Thaimaassa kokoontumisen ehkäisemiseksi

3. Pattaya City aloittaa tarkistuspisteet

Toinen epäsuosittu rajoitus, toivokaamme jälleen kerran, että näiden ei tarvitse palata tänä vuonna.

Pattayan kaupungin tarkistuspisteet ja sulkeminen alkavat keskiviikkona, ei tiistaina, iltapäivällä

4. Asunnottomien ongelma kasvaa Pattayassa

Vuotta myöhemmin tilanne on hieman parempi, mutta jos nykyinen Covid-19-tartuntojen kierros aiheuttaa laajoja rajoituksia tai sulkemisia, siitä voi tulla jälleen ongelma.

Asunnottomien ongelma kasvaa nopeasti Pattayalla Covid19:n vuoksi, paikalliset asukkaat pyytävät kaupungin viranomaisia ​​ryhtymään toimiin

5. Chonburi ei pakota toimintaan rannalla

Toivottavasti rannat eivät sulje tänä vuonna. Tämä oli toinen epäsuosittu sääntö viime vuonna, koska he potkaisivat kaikki pois kävelyteiltä ja pakottivat heidät kävelemään muilla alueilla.

Pattaya Cityn lainvalvontaviranomaiset tekevät selväksi - EI toimintaa ranta-alueella ja kävelyteillä, mukaan lukien harjoitukset - ne on suljettu

6. Mies puukotti naista kuoliaaksi julkisesti Pattayalla

Tämä oli merkittävä ei-covid-tarina viime vuonna.

Miehistä epäilty pidätettiin puukotettuaan 50-vuotiasta thaimaalaista naista tiellä Pattayassa tänä aamuna

Mies, joka puukotti naista kuoliaaksi julkisella Pattayan kadulla, oli entinen aviomies, väitetään myöntävän rikoksen

7. Pattayan poliisi ratsasi alkoholia juovien ulkomaalaisten laittomaan kokoontumiseen

Näitä oli paljon viime vuonna, toivottavasti ei tapahdu tänä vuonna.

Pattayan poliisi pidätti kolmetoista ulkomaalaista, jotka on löydetty juomisesta ja uima-allasjuhlista hotellin lomakeskuksessa

Siinä kaikki tälle viikolle… vuotta myöhemmin kohtaamme jälleen Covid-19:n Thaimaassa, vaikka viime vuoden rajoituksiin verrattuna asiat ovat paljon paremmin…toistaiseksi.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/