Oletko kiinnostunut työskentelemään meillä? Liity Pattaya News -tiimiin

 

Pattaya News etsii jatkuvasti lahjakkaita, ahkeria, tiimipelaajia liittymään kasvavaan tiimiimme.

Lisätietoja meistä tästä linkistä:

Tietoa meistä

Haemme nykyisiin työtehtäviimme:

-Markkinointi/myynti

Tehtävän kuvaus: Tämä on välitystyö. Markkinointi- ja myyntityöntekijät ovat vastuussa mainostulojemme kasvattamisesta ottamalla yhteyttä paikallisiin, alueellisiin ja kansallisiin yrityksiin, jotka kiinnostavat lukijakuntaamme. Lisäksi tähän tehtävään kuuluisi yhteistyö paikallisten yritysten ja yritysten kanssa tapahtumien mainostamiseksi.

Tehtävään sisältyy markkinointia henkilökohtaisesti ja puhelimitse sekä taitoja myyntiin pääsemiseen ja paikallisiin yrityksiin soittamiseen tai kylmäkäyntiin. Etsimme tällä hetkellä vain Thaimaan kansalaisia. Täydellinen ehdokas olisi oma-aloitteinen, paikallisten markkinoiden ja yritysten tuntemus, positiivinen maine, omatoimisuus, omat kulkuneuvot ja myyntitaito.

Lähetä CV/CV osoitteeseenEditor@ThePattayanews.com

Liitä mukaan mahdolliset viittaukset.

Tai ota meihin yhteyttä tästä:

  Kokonaiskorvaus riippuu ehdokkaan kyvystä hankkia ja pitää asiakkaita mainostamaan Pattaya Newsissa.

  Kysymyksiä? Älä epäröi lähettää meille sähköpostia.

   

  Tilaa
  Adam Judd
  Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/