Korjauskäytäntö

Oikaisupolitiikkamme

Pattaya News uskoo läpinäkyvyyteen, rehellisyyteen ja rehellisyyteen. Siksi The Pattaya News korjaa kaikki virheet viipymättä. Rehellinen ja täydellinen tieto edustaa kahta pääarvoa journalismin maailmassa, ja uskomme, että tarkkuus on yhtä tärkeää.

Pattaya News on omistautunut ilmoittamaan lukijoilleen, kun se on tehnyt virheen (virheen suuruudesta riippumatta), välittämään virheen vakavuuden ja antamaan oikeat tiedot heti, kun virhe saatetaan tietoomme.

Kun artikkelissa havaitaan virhe, Pattaya News pyrkii välittömästi löytämään oikeat tiedot ja näyttämään korjauksen selkeästi aina, kun se on mahdollista artikkelissa. Korjaukset sisältävät:

  1. Oikea tieto.
  2. Se, mikä alun perin julkaistiin, oli väärin.
  3. Päivämäärä (ja kellonaika, jos saatavilla), jolloin muutos tapahtui.

Aina kun virheitä ei voida korjata artikkelin sisällön sisällä, korjaukset näkyvät selvästi uutissisällön viimeisessä kappaleessa. Sen sijaan, että poistaisimme virheen sisältävän sisällön kokonaan, tarjoamme selvennyksen ja myöntämisemme virheillemme läpinäkyvyyden säilyttämiseksi.

Jos olet löytänyt virheen tai uskot, että jokin on pielessä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com.