Lakiasiat, korjauspyynnöt ja lehdistötiedotteen yhteystiedot

Olemme luoneet tämän lisäsivun laki- ja lehdistötiedotteiden yhteyshenkilöille.

Oikeudelliset/tutkintaraportointipyynnöt

-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Saamme usein tutkintatyylisiä raportteja koskevia pyyntöjä, joissa toisella osapuolella on riita toisen osapuolen, kuten yksityishenkilön, vuokranantajan, naapurin, valtion viraston/osaston/lainvalvontaviranomaisen tai yrityksen kanssa, ja toivoo meidän osallistuvan ja kirjoittavan artikkeli heidän huonoista kokemuksistaan ​​tai tilanteestaan.

Yleisenä toimituksellisena periaatteena emme tee tutkintaa/paljasta/kiista/raportoi.

Useista syistä, erityisesti tiukkojen thaimaalaisten panettelua ja kunnianloukkausta koskevien lakien vuoksi, emme voi julkaista kiistatyylisiä uutisia ilman asianmukaisia ​​poliisiraportteja ja oikeuden papereita molemmilta osapuolilta ja molempien osapuolten suostumusta, jotka liittyvät asiaan. Emme myöskään ole tutkivan tyylin toimittajia edellisistä syistä. Thaimaassa panettelu ja herjaus on RIKOS, ei siviilirikos, minkä vuoksi useimmat tiedotusvälineet eivät osallistu tutkintatyyliseen raportointiin.

Suosittelemme kuitenkin mielellämme asianajajaa auttamaan, ja voimme "saattaa" antaa neuvoja siitä, mihin laillisiin toimenpiteisiin ryhtyä, jotta tilanne muuttuisi "nimeämiseksi ja häpeäksi" verkossa negatiivisen kokemuksen vuoksi, vaikka se on yleistä monissa länsimaat ja media, voivat aiheuttaa suuria juridisia ongelmia Thaimaassa panettelua ja kunnianloukkausta koskevien monimutkaisten ja tiukkojen lakiensa vuoksi. Pyrimme myös säilyttämään "neutraalin" asenteemme, mikä tarkoittaa, että sekaantuminen monimutkaisiin riita-asioihin yksilöiden, yritysten tai yhteisöjen välillä voi vaikeuttaa asiaa. Emme missään olosuhteissa sekaannu naapureiden välisiin meluvalitusongelmiin ja neuvomme tekemään valituksen kaupungintalolle, lainvalvontaviranomaisille ja lakimiehelle alla olevilla vaihtoehdoilla.

Voimme suositella sinulle kahta laadukasta lakimiestä, joita suosittelemme, yhtä, joka on paikallinen Pattayan alueella Pattayan asukkaille ja riita-asioista. Tai, voit lähettää meille sähköpostia neuvoja, mutta muista yllä olevat tiedot, sillä emme yleensä tutki kiistoja tai julkaise artikkeleita, jotka sisältävät tutkivaa raportointia. Jos haluat ottaa yhteyttä asianajajiimme, käy tällä sivulla:

Kumppanimme lakimiehemme

Lehdistötiedotepyynnöt

-=-=-=-=-=-=-==-=-=—=-=-=-=

Jos sinulla on meille lehdistötiedote yrityksestäsi, hyväntekeväisyysjärjestöstäsi tai tapahtumastasi, joka liittyy Thaimaahan, voimme mielellämme julkaista sen sinulle, jos katsomme sen olevan merkityksellistä yleisöllemme, vaikka siitä saatetaan periä maksuja. Lähetä meille vain sähköposti osoitteeseen PR@ThePattayanews.com ja otsikko pyynnölle Lehdistötiedote, jonka jälkeen julkaisusi nimi. Vastaamme sinulle yleensä 24 tunnin kuluessa, Emme kuitenkaan VOI taata vastausta jokaiseen lehdistötiedotteeseen emmekä voi taata, että jokainen palaute julkaistaan.

Näet lehdistötiedotesivumme klikkaamalla tätä tekstiä tästä.

Huomaa, että emme yleensä hyväksy "gofundme"-tyylisiä lehdistötiedotteita yksityishenkilöille tai mahdollisista juridisista syistä. Hyväntekeväisyysartikkelin julkaisupyynnössä tulee olla asianmukaiset paperit ja asiakirjat, jotka osoittavat, että hyväntekeväisyysjärjestö on lisensoitu ja laillinen Thaimaassa. Jos haluat, että yritystäsi mainostetaan verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme, katso mainossivumme tästä:

Haluatko Pattaya-yrityksesi tai tapahtumasi tavoittavan satoja tuhansia potentiaalisia asiakkaita? Näin!!

Korjaus-/poistopyynnöt

-=-=-=-=-=-=-=-====-=-=-=-==-=-=-=

Artikkeleita koskevat poisto- tai korjauspyynnöt lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com. Korjauspolitiikkamme löytyy täältä: https://thepattayanews.com/corrections-policy/. Emme yleensä poista artikkeleita, mutta jos sinulla on mahdollinen oikeudellinen tai kiireellinen ongelma, ota yhteyttä kumppanilakimiesimme yllä olevan linkin kautta. Jos kyseessä on erityinen henkilökohtainen pyyntö tai asia, otamme sen käsittelyssä yllä olevassa ensisijaisessa sähköpostissamme. Pyyntö ei ole takuu artikkelin muuttamisesta tai poistamisesta, jos tiedot katsotaan oikein.

Kaikkia rikoksiin liittyvissä artikkeleissa epäiltyjä pidetään syyttöminä, kunnes heidän syyllisyytensä on todistettu tuomioistuimessa, ja lainvalvontaviranomaiset tai nimetyt asiaankuuluvat osapuolet väittävät tai syyttävät näissä artikkeleissa annettuja lausuntoja, eivät The Pattaya Newsin toteamuksia, väitteitä tai syytöksiä. Co. Ltd. Näiden virastojen antamia lausuntoja koskevat kiistat, erityisesti lainvalvontaviranomaiset, tulee viedä asianomaisille virastoille eikä The Pattaya News Co. Ltd:lle.

Huomautus: Jos haluat peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen, päivittäisen uutiskirjeen alareunassa tulee olla suora linkki, jossa lukee Muokkaa tilaustasi, siirry sitten alaspäin ja napsauta Peruuta. Voit peruuttaa tilauksen täältä. Jos haluat poistaa käytöstä ilmoitukset/hälytykset artikkeleista tietokoneellasi, napsauta tästä. Jos tarvitset edelleen apua, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com