Pattayan poliisi pidätti kolmetoista ulkomaalaista, jotka on löydetty juomisesta ja uima-allasjuhlista hotellin lomakeskuksessa

Pattaya-

Pattayan poliisi ilmoitti tänä iltana sosiaalisen median kanaviensa kautta, että he pidättivät tänä iltapäivänä kolmetoista ulkomaalaista sekä joukon Thaimaan kansalaisia, jotka pitivät yksityisiä allasjuhlia Momento Beachin lomakeskuksessa Pattayalla.

Poliisi toimi vihjeen perusteella, kun se teki ratsian uima-allasjuhlistaan ​​tunnettuun lomakeskukseen ja havaitsi ulkomaalaisten juovan, seurustelemassa ja kokoontumassa vastoin voimassa olevia hätäasetuksen ehtoja, joiden tarkoituksena oli pysäyttää Covid-19:n leviäminen Thaimaassa. .

Lisäksi Chonburin kuvernööri on määrännyt altaat ja allasalueet sulkemaan toistaiseksi, mikä oli lisärikkomus.

Seurustelu alkoholin parissa (jonka myynti on tällä hetkellä kielletty) on hätäasetuksen ehtoja vastaan, toteaa The Pattaya News, jopa pienissä ryhmissä Pattayan poliisin mukaan.

Jotkut hotellit saattavat jäädä auki, jos niissä on nykyisiä vieraita, mutta poliisin mukaan suurin osa pidätetyistä ei ollut vieraita hotellissa ja näytti vain juovan ja seurustelevan, mikä Pattayan poliisin mukaan voisi auttaa leviämään Covid-19:ää. Koronavirus.

Yksityiskohtia oli rajoitetusti, eikä Pattayan poliisi julkaissut nimiä, mutta totesi, että pidätetyille ihmisille annettaisiin merkittäviä laillisia rangaistuksia ja jokainen, joka haluaa rikkoa hätäpäätöstä juomalla, seurustelemalla ja juhlimalla tapaamisissa, jakaisi kohtalonsa.

Rangaistukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi annetun hätäasetuksen rikkomisesta vaihtelevat jopa kahdesta vuodesta vankeusrangaistukseen jopa 19 100,000 bahtiin sakkoihin.

Poliisi mainitsi myös, että lomakeskuksen johto/omistajat ovat myös laillisesti vastuussa.

Kuvat: Pattayan poliisi

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/