Mies, joka puukotti naista kuoliaaksi julkisella Pattayan kadulla, oli entinen aviomies, väitetään myöntävän rikoksen

Pattaya-

52-vuotias thaimaalainen mies, joka puukotti 50-vuotiaan thaimaalaisen naisen kuoliaaksi julkisella kadulla päivänvalossa eilen aamulla Pattayalla, on väitetysti myöntänyt rikoksen ja hänet on tunnistettu naisen entiseksi aviomieheksi.

Raportoimme alun perin tästä tapauksesta pian sen jälkeen, kun se tapahtui eilen iltapäivällä, ja voit lukea alkuperäisen artikkelin alta:

Miehistä epäilty pidätettiin puukotettuaan 50-vuotiasta thaimaalaista naista tiellä Pattayassa tänä aamuna

Lehdistö on tunnistanut epäillyn 52-vuotiaan herra Boonlert Khunmooniksi Banglamungista. Uhri oli 50-vuotias neiti Sudjai Rodmanee, ja hänet on tunnistettu herra Boonlertin ex-vaimoksi.

Tapaus tapahtui lähellä Chonburi Land Officea Pattayalla eilen puolivälissä aamulla, jossa herra Boonlert seurasi neiti Sudjaita moottoripyörällä kadulle lähellä maatoimistoa Etelä-Pattayalla. Boonlert väitti kertoneen Pattayan poliisille, jota johti poliisipäällikkö Khemmarin Pisamai, että hän oli yrittänyt saada sovinnon hänen kanssaan ja halunnut korjata heidän katkenneen suhteensa.

Mr. Boonlertin lausunnon mukaan neiti Sudjai torjui hänen yritykset tehdä sovinto ja pyytää anteeksi, ja hän raivostui ja käytti lehdistölle lansetiksi kuvattua asetta puukottaakseen häntä useita kertoja kadulla ennen kuin pakeni. Läheiset todistajat soittivat poliisille, joka ajoi epäiltyä takaa osoitteeseen Soi Mai Mai Kaen 16, jossa hän antautui Pattayan poliisille ja häntä kuvailtiin yhteistyöhaluiseksi.

Boonlert on väitetysti myöntänyt kaikki Pattayan lainvalvontaviranomaisen hänelle esittämät syytteet ja aikoo tunnustaa syyllisyytensä murhaan. Hän on edelleen poliisin pidätettynä odotettaessa uusia oikeustoimia ja oikeudenkäyntiä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.33 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/