Miehistä epäilty pidätettiin puukotettuaan 50-vuotiasta thaimaalaista naista tiellä Pattayassa tänä aamuna

Pattaya-
Thaimaalainen miespuolinen epäilty on pidätetty sen jälkeen, kun hän puukotti naista useita kertoja tiellä Pattayassa tänä aamuna.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin, että 50-vuotiaan thaimaalaisen naisen kimppuun hyökättiin veitsellä tänä aamuna lähellä Chonburin maatoimistoa.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen naisen, joka myöhemmin tunnistettiin 50-vuotiaaksi rouva Sudjai Maneeksi.

Poliisi on tunnistanut epäillyn 50-vuotiaan miehen, mutta ei nimennyt häntä lehdistölle.

Epäilty oli ajanut moottoripyörää ja seurannut tuolloin omaa moottoripyöräänsä ajanutta naista. Kun hän pysähtyi, hän otti esiin veitsen ja väitetysti hyökkäsi hänen kimppuunsa Pattayan poliisin Facebookin sosiaalisen median sivuillaan antaman lausunnon mukaan.

Pattayan poliisi ei ole paljastanut motiivia tässä vaiheessa, ja lisätietoja odotetaan julkaistavan myöhemmin.

Uhri vietiin paikalliseen sairaalaan, mutta koska Pattayan poliisi julkaisi tapahtumasta sosiaalisen median sivuillaan lepää rauhassa, hänen uskotaan myöhemmin kuolleen vammoihinsa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/