Kymmenet ihmiset pidätettiin Covid-19-hätäasetusta rikkovien maanalaisten videoesitysten esittämisessä Chonburissa

Chonburi-

Tänä aamuna kello 12 kymmeniä ihmisiä pidätettiin Chonburissa sen jälkeen, kun hän sai vihjeen huolestuneelta kansalaiselta suuresta ryhmästä, joka piti maanalaista kameraesitystä luksuskodissa Suur-Pattayan alueella.

Ratsia johti eversti Chiddecha Songroom, Nong Pruen poliisiaseman johtaja sekä poliisi eversti Yongyut Wanwan-nue ja everstiluutnantti Kengsart Nuanphong sekä kansainvälinen rikosyksikkö ja turistipoliisi. Pattaya News seurasi poliisin ratsiaa.

Ryöstön sijainti oli luksuskodissa Suwattana Villagessa osoitteessa Soi 12 Banglamungissa, Chonburissa.

Koko video ratsastuksesta on alla:

https://youtu.be/UdAbIBT0ZuM

Ratsia löysi 32 ihmistä, joista 27 oli Thaimaan kansalaisia, 4 kiinalaista ja yksi pakistanilainen mies. Suurin osa oli transsukupuolisia henkilöitä.

Heidän väitettiin esittäneen esityksiä Internetissä online-sovellusten ja -sivustojen jäsenille, jotka käsittelivät kabareea, uhkapelejä, haastatteluja ja viihdettä. Nongpruen poliisi toimitti The Pattaya Newsille esimerkin esityksistä, ja se on alla.

https://youtu.be/Mwz1eOF2dqQ

Kaikki 32 on pidätetty ja pidätetty Thaimaassa tällä hetkellä voimassa olevan hätäasetuksen nojalla auttaakseen estämään Covid-19:n leviämistä. Ratsiapaikalla tehtiin lämpötilatarkastuksia ja myös muita lääkärintarkastuksia tehdään.

Heitä uhkaa jopa 2 vuoden vankeus ja/tai 100,000 XNUMX bahtin sakko hätäasetuksen rikkomisesta, joka sisältää ulkonaliikkumiskiellon ja joukkokokoontumisrikkomukset.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/