Pattaya Cityn lainvalvontaviranomaiset tekevät selväksi - EI toimintaa ranta-alueella ja kävelyteillä, mukaan lukien harjoitukset - ne on suljettu

Pattaya-

Pattayan ja Jomtienin lainvalvontaviranomaiset ovat toimittaneet selkeän viestin viime päivinä - Poistu rannalta ja rantakäytävältä ja kaikki toiminnot ovat tällä hetkellä kiellettyjä Chonburin kuvernöörin määräyksen vuoksi.

Rantojen sulkemiskäsky tuli rannalle kokoontuvien, juovien ja syövien ihmisryhmien huolesta. Kun lähes kaikki muut kaupungin yritykset suljettiin aiemmin COVID19-koronaviruksen vuoksi, ihmiset alkoivat kerääntyä rannalle, koska muita vierailukohteita ei ollut.

Video täytäntöönpanosta paikallisilla rannoilla:

https://youtu.be/-4YW8hIje3o

Määräystä pantiin kuitenkin tiukasti täytäntöön vasta viime päivinä sen jälkeen, kun valokuvat ihmisryhmistä, joista monet ulkomaalaiset, levisivät Thaimaan sosiaalisessa mediassa kansalaisten kysyessä, miksi lainvalvontaviranomaiset eivät olleet ryhtyneet toimiin. Pattaya News huomauttaa, että useimmissa kuvissa nähdyt ihmiset kunnioittivat sosiaalista etäisyyttä eivätkä kokoontuneet, enimmäkseen harjoittelivat tai istuivat yksin.

Nyt lainvalvontaviranomaiset ovat tehostaneet partiointia rannalla monin eri menetelmin.

Paikallisilla rannoilla on ankaria vankeusrangaistuksia ja sakkoja varoittavia kylttejä englanniksi ja thaiksi. (Mutta ei venäläistä, josta monet Jomtienin rannalla oleskelevat ulkomaalaiset ovat Pattaya News -lehti).

Varoitukset, että syöminen ja juominen on kiellettyä ja portteja, jotka estävät osan sisäänkäynnistä rannalle, on sijoitettu satunnaisesti. Rantakauppiaita on pyydetty poistamaan tuolit, jäähdyttimet ja varusteet kokonaan pois toistaiseksi, kunnes rannat avataan uudelleen.

Droonit lentävät ajoittain ylhäällä ja varoittavat ihmisiä englanniksi, että he pääsevät pois rannalta tai uhkaavat kovia sakkoja.

Pattaya Beachin kaiutinjärjestelmä, jota yleensä käytetään harvoin, varoittaa thai- ja englanniksi Go Homesta ja siitä, että ranta on suljettu.

Lainvalvontaviranomaiset partioivat säännöllisesti ylös ja alas ja varoittavat ihmisiä palaamaan kotiin ja lähtemään, ja he ovat ajoittain asettaneet minitarkastuspisteitä Pattaya Beachin kävelytielle, varoittaen ihmisiä menemään muualle. On syytä huomata, että suurin osa täytäntöönpanosta tapahtuu myöhään iltapäivällä ja aikaisin illalla, ei aikaisin aamulla.

Sosiaalisen median kriitikot sanovat, että kun kaikki puistot on suljettu ja muita jalkakäytäviä ei ole kävellä, rannan sulkeminen on vain jalankulkijoiden ja harjoittelevien ihmisten siirtämistä teille ja muille jalkakäytäville. Ei ole lukitusmääräystä eikä harjoittelua kieltävää sääntöä.

Pattaya News huomauttaa, että jos tilanne paranee, rannat avataan mahdollisesti uudelleen ensi kuun alussa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/