Alkoholin myynti on nyt kielletty koko maassa Thaimaassa kokoontumisen ehkäisemiseksi

Thaimaa-

Alkoholin myynti on nyt kielletty maanlaajuisesti Thaimaassa, mutta ei kansallisella asetuksella, vaan jokaisen provinssin kuvernöörin tekemän erillisen päätöksen tehdä niin omassa maakunnassaan.

Kielto tulee voimaan, kun maa aloittaa virallisesti Songkran-festivaalin, joka on perinteinen uusivuosi Thaimaassa ja normaaliaikoina vuoden suurin ja pisin loma, jota leimaavat märkä ja villi vesitaistelut, konsertit, juhlat, perhejuhlat, uskonnolliset tapahtumat. seremoniat, vanhinten siunaukset ja buddhalaiset pyhäinjäännökset, kauneuskilpailut, paikkakunnan siivoukset, suuret illalliset ja perheenjäsenten tapaaminen, joita monet eivät ole nähneet vuoteen.

Tänä vuonna Thaimaan hallitus on kuitenkin Covid-19-kriisin vuoksi pyytänyt, että mitään näistä tapahtumista ei järjestettäisi, vaikka virallisesti lykkäisi tapahtumaa ja lupasi järjestää rakkaan juhlan myöhemmin tänä vuonna. Päivät eivät ole enää pyhäpäiviä ja valtion virastot ovat auki normaalisti. Sen sijaan hallitus on ehdottanut, että perheenjäsenet antaisivat siunauksia verkossa tai puhelimitse ja pidättäytyvät seurustelusta alkoholin parissa ja henkilökohtaisesti.

Chonburissa, jossa The Pattaya News sijaitsee, kuvernööri on rajoittanut alkoholin myyntiä kuun loppuun asti sekä mennyt muutaman askeleen pidemmälle ja myös kieltänyt juomisen kokonaan ulkona ja jopa kaikenlaisen alkoholin kuljetuksen maakunnassa. Hallitus on myös todennut, että kaikki alkoholin parissa seurusteleminen, jopa pienissä ryhmissä, on kiellettyä, koska se ei edistä sosiaalista etäisyyttä. Päätöksestä voit lukea lisää täältä:

Chonburin kuvernööri kieltää kaiken alkoholin myynnin, ulkona juomisen ja alkoholin kuljetuksen 30. huhtikuuta asti

Erilaisten maakuntakuvernöörien sääntöjen ja määräysten vuoksi kiellon tarkat päivämäärät vaihtelevat. Jotkut maakunnat kieltävät myynnin vain varsinaisten Songkran-päivämäärien loppuun asti ja jotkut, kuten Chonburi, ovat päättäneet kieltää myynnin nykyisen hätäasetuksen voimassaolon päättymiseen asti, joka on huhtikuun lopussa. Tällä pyritään estämään kokoontumisia tai edistämään riskialtista käyttäytymistä, kuten ulkonaliikkumiskiellon rikkomista.

Banglamungin poliisi on aiemmin kertonut The Pattaya Newsille, että lähes jokainen kiinni jäänyt ulkonaliikkumiskiellon rikkoja on ollut vakavasti humalassa.

Samaan aikaan ei ole yllättävää, että Thaimaan alkoholijuomien yhdistys on julkaissut julkisen lausunnon, jonka mukaan he eivät ole samaa mieltä päätöksestä kieltää alkoholin myynti koko maassa ja että he uskovat, että se vain siirtää myynnin maan alle ja rohkaisee ihmisiä valmistamaan mahdollisesti vaarallisia kotitekoisia viinaa ja viinaa. sekä sallia mustan markkinan myydä alkoholia ilman asianmukaisia ​​lisenssejä ja käytäntöjä. He ovat myös todenneet, että alkoholin myynnin vetäminen koko maassa useiden viikkojen ajan voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia alkoholisteille, joita maassa uskotaan olevan satoja tuhansia ja jotka voivat aiheuttaa heille lisää terveysongelmia.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/