Asunnottomien ongelma kasvaa nopeasti Pattayalla Covid19:n vuoksi, paikalliset asukkaat pyytävät kaupungin viranomaisia ​​ryhtymään toimiin

Pattaya-


The Pattaya News -lehteen yhteyttä ottaneet paikalliset asukkaat ovat kehottaneet Pattayan kaupungin viranomaisia ​​ratkaisemaan Pattayan kasvavan kodittomien ongelman, koska näkyvien kodittomien määrä on kasvanut dramaattisesti viime viikkojen aikana Keski-Pattayalla pääasiassa COVID19-kriisin vuoksi.

Videokollaasi ongelmasta löytyy täältä:

https://youtu.be/qSb2ZiLsNxQ

Soi 13:n lähellä olevat paikalliset ovat ilmaisseet huolensa siitä, että vaikka alueella on aina ollut muutamia kodittomia, määrät ovat jatkuvasti kasvaneet alueella, ja arviolta 90 prosenttia Pattayan yrityksistä on suljettuna Covid19:n takia.

Huolestuneet asukkaat kertoivat The Pattaya Newsille, että sen jälkeen kun Pattayan ranta ja puistot suljettiin virallisesti, kodittomien väitettiin potkittavan pois rannalta ja puistoista, joissa suurin osa heistä nukkui. Nyt he nukkuvat suljettujen liikkeiden ja yritysten edessä, joista he ovat paremmin näkyvissä. Lisäksi sekä paikallisten asukkaiden että Pattaya News -toimittajan kiertueen mukaan kodittomien määrä on kasvanut dramaattisesti.

Soi 13:n lähellä asuvat paikalliset asukkaat kertoivat The Pattaya Newsille, että lainvalvontaviranomaisten ja kaupungin viranomaisten pitäisi tehdä jotain kodittomien hyväksi, vaikka se tarkoittaisi tilapäistä tilaa ja lennolle pääsyä kriisin aikana. Heillä on runsaasti ruokaa, toteaa The Pattaya News, koska Pattayassa asukkaita ruokkivat hyväntekeväisyysjärjestöt, mutta ellei toimenpiteisiin ryhdytä pian, määrät jatkavat kasvuaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/