Thaimaan jalkapalloliitolle 2.4 miljoonan bahtin sakko sen jälkeen, kun jalkapallofanit sytyttivät räjähdyksiä Beach Soccer Cupissa Pattayassa

Pattaya-

Thaimaan jalkapalloliitolle (FA) määrätään 2.4 miljoonan bahtin sakot jalkapallofanien räjäyttämisen jälkeen rantajalkapalloturnauksen ottelussa Pattayalla.

Asia Football Confederation (AFC) on määrännyt Thaimaan jalkapalloliitolle (FA) 70,000 2.4 Yhdysvaltain dollarin sakon, joka on XNUMX miljoonaa bahtia. Joukko jalkapallofaneja rikkoi sääntöjä ampumalla ilotulitteita ja soihdutuksia rantajalkapallootteluissa tämän vuoden maaliskuussa, joita isännöi Thaimaa Pattaya Beachillä. Lista rikoksista on alla:

  • Ensimmäistä kertaa Thaimaan ja Saudi-Arabian välisessä ottelussa 16. maaliskuutath sakko 15,000 XNUMX dollaria.
  • Toisen kerran Thaimaan ja Afganistanin välisessä ottelussa 18. maaliskuutath sakko 15,000 XNUMX dollaria.
  • Kolmas kerta Thaimaan ja Bahrainin välisessä ottelussa 20. maaliskuutath sakko 25,000 XNUMX dollaria
  • Neljäs kerta Thaimaan ja United Arab Immigratesin välisessä ottelussa 22. maaliskuutand sakko 15,000 XNUMX dollaria.

FA:n presidentti ja rantajalkapallon presidentti Adisak Benjasiriwan sanoi lehdistölle: "Jalkapallofanien pitäisi olla enemmän huolissaan sääntöjen noudattamisesta. Joka kerta, kun rikomme sääntöjä, ei ole hyväksi Thaimaalle. Olemme olleet vakavasti huolissamme näistä rikkomuksista. Emme ehkä saa isännöidä tällaisia ​​pelejä tulevaisuudessa joidenkin fanien loukkaavan käytöksen vuoksi. Jalkapallofanien tulisi ymmärtää ja ymmärtää, kuinka paljon vahinkoa he ovat aiheuttaneet mahdolliselle tulevaisuudelle."

Saatat pitää näistä:

AFC Beach Soccer Asian Cup järjestetään Jomtien Beachillä 16.-29. maaliskuuta, ja 16 joukkuetta eri maista kilpailee kolmesta World Cup -paikasta.

AFC Beach Soccer Asian Cup 2023:n ensimmäinen päivä alkoi tänään Jomtien Beachiltä lähellä Soi 12:ta, ja siellä nähtiin useita pelejä, joista odotetuin oli Thaimaa VS. Saudi-Arabia.

Melkoinen yleisö hurrasi Thaimaata viime yönä 18. maaliskuuta 2023, kun Thaimaa voitti Afganistanin jännittävässä tiiviissä ottelussa 5-4.

Thaimaa voitti intohimoisen kotiyleisön edessä Bahrainin AFC Beach Soccer Asian Cupissa tänä iltana 20. maaliskuuta 2023 2-0 Jomtien Beachillä lähellä Soi 12:ta.

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.