AFC Beach Soccer Asian Cupin finaali alkaa Jomtien Beachillä tänä iltana

Pattaya, Thaimaa-

Tänään 26. maaliskuuta 2023 Iran vs. Japan pelataan Jomtien Beachillä lähellä Soi 12:ta klo 830 AFC Beach Soccer Asian Cupin finaalissa.

Oman ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat kohtaavat kolmannesta sijasta 630:lla.

  Sisäänpääsy on ilmainen, mutta järjestäjät suosittelevat saapumaan paikalle ajoissa, koska finaaliin tulee todennäköisesti runsaasti osallistujia. Liikenne alueella on merkittävää Jomtien Beach Roadilla, läpikulkuliikenteen tulee välttää aluetta.

Turnaus on ollut jännittävä lisä Jomtien Beachin ja Pattayan alueen matkailulle. Thaimaa onnistui selviytymään puolivälierissä ennen kuin Yhdistyneet arabiemiirikunnat putosivat sen, mutta heidän ensimmäinen puolivälieräottelunsa otettiin hyvin vastaan ​​ja joukkue lähti pää pystyssä.

Tämän turnauksen parhaat joukkueet jatkavat FIFA World Beach Soccer Cupiin. Japania puolustavana mestarina suositaan turnauksen voittoon, mutta Iran on vahva uhka, ja joukkueet ovat kohdanneet aiemmin futsalin finaalissa ja heillä on pitkä kilpailu.

Molemmilla joukkueilla on vahva fanikunta, joka on käynyt viimeaikaisissa peleissä, ja finaalin pitäisi olla jännittävä ja energinen tapaus intohimoisen yleisön kanssa täällä Jomtienissa, Thaimaassa!

Samaan aikaan Pattayan kaupungin viranomaiset ovat sanoneet, että tapahtuma on merkittävästi auttanut rakentamaan alueen mainetta maailmanluokan urheilumatkailukohteena ja tapahtuma on saanut lähes yleistä kiitosta osallistujilta ja faneilta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/