AFC Beach Soccer Asian Cup 2023 alkaa, Thaimaa häviää Saudi-Arabialle 2-3

Pattaya, Thaimaa-

AFC Beach Soccer Asian Cup 2023:n ensimmäinen päivä alkoi tänään Jomtien Beachiltä lähellä Soi 12:ta, ja siellä nähtiin useita pelejä, joista odotetuin oli Thaimaa VS. Saudi-Arabia.

Valitettavasti huolimatta yleisestä hyvästä suorituksesta ja yhden pelaajan sivusta loukkaantumisesta ja paarista poistumisesta Thaimaa hävisi Saudi-Arabialle 2-3 nopeatempoisessa ja jännittävässä pelissä.

Riemukas kotiyleisö oli tiukasti Thaimaan takana ja yksi tietty jakso toi rumpuja, soihdut, jättiläiset liput ja paljon muuta ja jopa Thaimaan tappion jälkeen serenoi joukkuetta laululla ja rohkaisulla seuraavaan peliin.

Ottelu pelataan Afganistania vastaan ​​klo 830 lauantaina 18. maaliskuuta. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti. Tämän illan väkijoukossa ilmoitettu kokonaismäärä oli 1,689 XNUMX ihmistä.

Lisätietoja tästä Cup ja otteluohjelma, klikkaa tästä.

Kolme parasta joukkuetta jatkaa FIFA World Beach Soccer Cupiin. Japania suositaan voimakkaasti voittavan, ja se on maa, jolla on eniten voittoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/