Tue paikallisesti tuotettua, itse kirjoitettua ja tosiasiallista riippumatonta journalismiamme

tuki

Hyvät lukijat,

Me Pattaya Newsissa olemme todellinen paikallinen ja alueellinen uutistoimittaja Pattayalla, Chonburilla ja Thaimaan itäisellä alueella. Kuten monet lukijamme, todella asumme ja työskentelemme paikallisella alueella eivätkä ne ole suuri ulkomainen yritys tai uutisten kokoamispalvelu.

Meillä on suorat pankkisiirrot saatavilla lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen

Editor@ThePattayanews.com

Työllistämme useita paikallisia thaimaalaisia, jotka asuvat ja työskentelevät Pattayassa ja Chonburissa, sekä freelancerina että kokopäiväisesti auttamaan meitä saamaan SINÄ paikalliset uutiset, joista välität, oikea-aikaisesti ja asiallisesti. Meillä on oma videotuotantotiimimme, kääntäjiä, faktantarkistajia, haastattelijoita, toimittajia, toimittajia ja valokuvaajia, jotka kaikki työskentelevät yhdessä tuodakseen sinulle upeita ja oikeita Pattaya- ja Thaimaan uutisia.

  Voit oppia meistä yleisesti täältä

Tarjoamme kaiken sisältömme ilmaiseksi, ilman tilauksia tai maksumuureja. Emme kokoa tai kopioi/liitä muuta lähdesisältöä, ja kaikki materiaalimme on joko itse kirjoitettua tai hyväksyttyä lehdistötiedotetta.

Käytämme aikaa tutkiaksemme ja määrittääksemme, ovatko lukemasi uutiset oikeita, ja meillä on faktantarkistajatiimi tekemään niin. Näinä mielenkiintoisina aikoina, joita elämme, on kuitenkin tärkeää muistaa se laadukkaan journalismin tarjoaminen ei ole halpaa ja selviydymme mainostajista ja lukijoidemme runsaasta tuesta.

Emme kuitenkaan vaadi sinua antamaan meille mitään, jos olet nauttinut materiaalistamme tai se on auttanut sinua jokapäiväisessä elämässä, kutsumme sinut lahjoittamaan itsenäiselle journalismillemme jonkin seuraavista linkeistä ja autat tukemaan toimintakulujamme ja henkilöstöämme. Kiitämme todella jokaista lukijaamme tuestanne.

Pienelläkin lahjoituksella pääsee pitkälle. Jos linkki ei toimi sinulle tai haluat lahjoittaa jollain muulla tavalla, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: Editor@ThePattayanews.com tai laita meille viestiä Facebook.

Voit myös tukea meitä suoraan Facebook-jäsenryhmämme kautta ja saada erityisetuja, kuten yksityisen keskustelupalstan, erikoismerkin ja paljon muuta. Napsauta tästä nähdäksesi nämä tiedot!

Meillä on myös Youtube-jäsenohjelma ja tämä on toinen tapa tukea meitä. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Tai voit lähettää lahjoituksen meille yksityisesti, meillä on suorat pankkisiirrot saatavilla lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya News -tiimi