Thaimaan historiallinen AFC-rantajalkapallon Aasian Cupin juoksu päättyy tappion jälkeen Arabiemiirikunnalle

Pattaya, Thaimaa-

Thaimaan kaikkien aikojen ensimmäinen matka AFC Beach Soccer Asian Cupin puolivälieriin, joka on saavutettu tämän vuoden tapahtuman isäntänä, on tullut päätökseen, mutta joukkue poistui päänsä pystyssä ja valmentajat ylpeinä saavutuksistaan.

Cup, jossa kolme parasta joukkuetta etenee FIFA World Beach Soccer Cupiin, on ollut käynnissä Jomtien Beachillä lähellä Soi 12:ta viimeisen viikon ajan Pattayan alueella.

Thaimaa kohtasi kovan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien joukkueen keskiviikko-iltana 22. maaliskuuta kello 630 suuren yleisön edessä, mutta kotikaupungin fanien äänekkäästä rohkaisusta huolimatta hävisi kovan pelin 2-4.

Tästä tappiosta huolimatta pelaajat ja joukkue kertoivat asiaan liittyvälle medialle pelin jälkeen, että he olivat ylpeitä siitä, että he ovat päässeet niin pitkälle kuin he onnistuivat ja odottavat tulevaisuutta. He kiittivät myös tuhansia fanejaan, jotka täyttivät stadionin jokaiseen peliinsä viimeisen viikon aikana.

Yhdistyneet arabiemiirikunnat puolestaan ​​etenee semifinaaleihin uhkaamalla vahvan Iran-joukkueen, joka voitti Bahrainin 10-0 samana iltana. Muut semifinaalihaastajat ratkaistaan ​​tänään, 23. maaliskuuta 2023. Puolustava mestari Japani on vahvasti suosiossa Kuwaitia vastaan. Toinen neljännesfinaaliottelu on Kiina vastaan ​​Oman.

Tämän päivän pelit alkavat klo 630 ja niihin on vapaa pääsy, mutta saapumisjärjestyksessä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/