Thaimaa voitti Bahrainin 2-0 AFC Beach Soccer Asian Cupissa, Tops-ryhmässä, etenee puolivälieriin

Jomtien Beach, Thaimaa-

Thaimaa voitti intohimoisen kotiyleisön edessä Bahrainin AFC Beach Soccer Asian Cupissa tänä iltana 20. maaliskuuta 2023 2-0 Jomtien Beachillä lähellä Soi 12:ta.

Peli oli suosinut Bahrainia, mutta heikompi Thaimaa sai kotiyleisön puolellaan ja jännittävän esityksen jälkeen päätyi paikkaan cupin neljännesvälierissä.

Tämä on Thaimaan ensimmäinen kerta, kun hän jatkaa lohkovaiheesta neljässä cupissa. Cupin kolme parasta joukkuetta jatkavat FIFA World Beach Soccer Cupiin.

Thaimaa hävisi avausottelunsa Saudi-Arabialle, mutta voitti peräkkäin Afganistania vastaan, ja nyt Bahrain nousi lohkonsa kärkeen ja kohtaa pudotuspelin Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kanssa keskiviikkona 22. maaliskuuta klo 6.

Sisäänpääsy kaikkiin cup-peleihin on ilmaista, mutta Thaimaan edetessä ja voittopeleissä liput ovat tiukasti pelipäivänä saapumisjärjestyksessä. Niiden, jotka haluavat nähdä Thaimaan pelaavan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kanssa, tulisi olla ajoissa, koska monet fanit hylättiin tänä iltana yleisömäärän vuoksi.

Kaikki pelit pelataan mittatilaustyönä rakennetulla stadionilla Jomtien Beachillä lähellä Soi 12:ta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/