AFC Beach Soccer Asian Cup kruunasi Iranin mestariksi, ja se nähdään Pattayan urheilumatkailun suurena menestyksenä

Pattaya, Thaimaa-

Jomtienin Soi 12:n mittatilaustyönä rakennettu stadion puretaan tänään, 27. maaliskuuta 2023, mutta AFC Beach Soccer Asian Cupin katsottiin olevan suuri menestys Jomtien/Pattayan alueella.

Turnaus päättyi eilen illalla kruunaten Iranin mestariksi, kun se murskasi puolustavan Japanin 6-0. Molemmat kuitenkin siirtyvät FIFA World Beach Soccer Cupiin. Loppuunmyyty yleisö hurrasi stadionilla molemmin puolin ja jokainen peli koko turnauksen ajan näytti houkuttelevan lisää katsojia.

Thaimaa pääsi ensimmäistä kertaa historiassaan neljännesvälieriin, vaikka hävisi Yhdistyneille arabiemiirikunnille kovassa taistelussa. Siitä huolimatta he lähtivät pää pystyssä ja lupasivat mennä vielä pidemmälle ensi vuoden cupissa.

Samaan aikaan Pattayan kaupungin matkailuviranomaiset olivat kuulemma iloisia cupin positiivisesta vastaanotosta, mikä on hyvä merkki, sillä kaupunki suunnittelee tulevaisuudessa monia urheilumatkailun suuntaisia ​​tapahtumia. Tapahtuma sai kiitosta myös kokonaisvaltaisesta hyvästä järjestelystä, turvallisuudesta ja hallinnosta.

Hyvästi, AFC Beach Soccer Asian Cup ja kiitos mukavista muistoista.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/