Ominaisuus: Toimitustiimimme valinnan mukaan viisi parasta tarinaamme paikallisesti Pattayalla kuluneen viikon aikana

Ominaisuus:

Pattaya, Thaimaa-

Seuraavassa on viikoittainen julkaisumme, jossa korostamme viisi parasta paikallista tarinaa alueellamme, Pattayassa ja Chonburissa, viime viikolta.

Toimitustiimimme on valinnut ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa, koska julkaisemme monia tarinoita päivittäin ja on helppo kadota tärkeitä tapahtumia tai muutoksia alueellamme. .

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä. Seuraava lista on viikolle 17.-24.

1. Pattayan poliisi pidätti 29 ihmistä varhain aamulla tehdyn ratsian aikana vesipiippuloungessa, jonka väitetään olevan lain vastainen

Yhdessä tärkeimmistä jutuistamme Pattayan ja Banglamungin poliisi teki ratsian tapahtumapaikkaan, jonka väitettiin olevan auki varhain aamulla viikonloppuna, ja pidättivät 29 ihmistä, sekä ulkomaalaisia ​​että thaimaalaisia. Tapahtumapaikan, kuten kaikkien viihdepaikkojen, piti olla suljettuna tällä hetkellä voimassa olevien Covid-19-määräysten vuoksi. Lisäksi vesipiippu (shisha) on Thaimaan lain vastaista.

Pattayan poliisi pidätti 29 thaimaalaista ja ulkomaalaista, joiden väitetään juoneen, polttaneen shishaa ja pelaavan biljardia "ravintolassa" osoitteessa Soi 7 Pattayalla

2. Turhautuminen kasvaa Chonburissa Covid-19-säännösten ja rajoitusten vuoksi

Tämä ei paljon esittelyä vaadi. Valoisa puoli näyttää siltä, ​​​​että viranomaiset ovat kuulleet paikallisten asukkaiden ääneen ja selkeästi ja saattavat lieventää joitakin toimenpiteitä jo tällä viikolla.

Turhautuminen kasvaa, kun itäiset maakunnat ovat edelleen tiukkojen Covid-19-rajoitusten ja sulkemisten alaisina tapausten puutteesta huolimatta, Thaimaan hallitus sanoo, että päätöstä ei tehdä ennen kuun loppua

3. Väitetty tanskalainen huumekauppias pidätettiin Pattayassa

Yksi viime viikon luetuimmista tarinoistamme oli tanskalaisesta herrasmiehestä, jonka väitetään myyneen huumeita Pattayan alueella viimeisen kuuden vuoden ajan.

Väitetty tanskalainen huumekauppias pidätettiin Pattayalla poliisin pistooperaation aikana

 

4. Koh Larn avataan uudelleen vierailijoille yli kahden viikon sulkemisen jälkeen

Chonburissa Covid-19-tilanteen paranemisen merkkejä, suosittu Koh Larnin saari avautui matkailijoille viime viikolla, vaikka saarella vieraileminen edellyttää tiukkoja uusia toimenpiteitä.

Koh Larn avautuu uudelleen vierailijoille yli kahden viikon Covid-19-tilanteen sulkemisen jälkeen

5. Pattaya aikoo siivota kaupungin ja koristella kiinalaista uutta vuotta

Upouusi Walking Street -kyltti on jo asennettu, ja Pattaya City koristaa kaupunkia kiinalaisen uudenvuoden kunniaksi yrittääkseen tuoda optimismia ja toivoa pahoin kärsineelle alueelle sen jälkeen, kun Covid-19:n toinen kierros on sulkenut kaiken yöelämän ja viihteen. paikat kaupungissa nyt melkein kuukauden.

Pattaya City aikoo siivota Walking Streetin ja koristella kaupunkia kiinalaisen uudenvuoden kunniaksi

Siinä kaikki tälle viikolle, kiitos tuestanne ja lukijakunnalle, arvostamme teitä kaikkia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/