Pattayan poliisi pidätti 29 thaimaalaista ja ulkomaalaista, joiden väitetään juoneen, polttaneen shishaa ja pelaavan biljardia "ravintolassa" osoitteessa Soi 7 Pattayalla

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan ja Banglamungin poliisi pidätti 29 Thaimaan kansalaista ja ulkomaalaista ravintolassa, jonka he väittivät olleen shisha-lounge, allashalli ja baari Soi 7 -alueella Pattayalla tänä aamuna.

Tapaus tapahtui tänä aamuna kello 12 Soi 30 -alueella intialaisessa ravintolassa, jonka nimi salattiin lisätutkinnan ja oikeudenkäynnin ajaksi. Kyseinen rakennus on viisikerroksinen ja sen kolme ensimmäistä kerrosta suljettiin. Banglamungin poliisin mukaan tämä oli yritys "huijata" virkamiehiä, että rakennus suljettiin.

Ratsia perustui vihjeeseen, jonka sai salapoliisi, joka oli aiemmin vahvistanut paikan olevan auki ja toiminnassa ennen ratsiaa.

Banglamungin piirin sheriffi Amnat Charoensrin ja Pattayan kaupungin poliisipäällikön everstiluutnantti Pisit Poonsapin johdolla poliisit pyyhkäisivät neljänteen ja viidenteen kerrokseen, missä he löysivät yllättävän kohtauksen.

Tapahtumapaikan ylimpien kerrosten eri huoneissa löydettiin yhteensä 29 henkilöä kerääntymässä ja polttamassa vesipiippua. Jotkut läsnä olevista ihmisistä myös käyttivät alkoholia ryhmissä ja pelasivat biljardia/snookeria. Yhteensä löydettiin kahdeksantoista vesipiippua sekä viidennessä kerroksessa piippujen valaistukseen omistettu huone. Thaimaassa vesipiippu ja vesipiippu ovat erittäin laittomia.

Paikalta löydettiin XNUMX ulkomaalaista Intiasta, Kambodžasta ja muista maista. Loput olivat Thaimaan kansalaisia.

Kaikki tapahtumapaikalla olleet 29 henkilöä pidätettiin ja vietiin Pattayan poliisiasemalle, jossa heitä syytetään erilaisista rikoksista, kuten Emergency Decree Act -laki ja tartuntatautilaki. Thaimaan ja Chonburin Covid-19-tilanteesta johtuen näiden lakien rikkomukset sisältävät kovia rangaistuksia, kuten mahdollisia korkeita sakkoja ja vankeutta. Poliisin mukaan tapahtumapaikalla olevia syytetään myös löydetystä laittomasta shishasta.

Poliisin mukaan ei ollut heti selvää, kuka omisti tai johti tapahtumapaikkaa, ja he väittivät, että monet paikalla olleet ihmiset "leikivät tyhmiä" sen suhteen, kuinka he tiesivät tapahtumapaikasta tai kuka oli siitä vastuussa. Poliisi kuulustelee ja kuulustelee tänään kiinniotettuja syyn selvittämiseksi. He takavarikoivat myös ylimmän kerroksen toimistoista omistukseen liittyviä asiakirjoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/