Koh Larn avautuu uudelleen vierailijoille yli kahden viikon Covid-19-tilanteen sulkemisen jälkeen

Koh Larn, Chonburi-

Koh Larn tänään (21. tammikuutast) on avattu uudelleen vierailijoille 16 päivää kestäneen Covid-19-tilanteen sulkemisen jälkeen. Bali Hai Pierin virkamiesten mukaan XNUMX prosenttia tänään Koh Larniin matkustavista ihmisistä oli paikallisia Banglamungin ja Koh Larnin asukkaita.

Pormestari Sonthaya Khunploem kertoi Pattaya Newsille eilen (20. tammikuuta): "Koh Larnin valtuuston määräys saaren sulkemisesta päättyy tänään (20. tammikuuta).th). Koh Larnilla on nyt nolla vahvistettu Covid-tapausta – 19 tapausta sulkemisen seurauksena noin kahden viime viikon aikana.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

https://thepattayanews.com/2021/01/20/koh-larn-preparing-to-re-open-for-primarily-local-visitors-strict-rules-including-mor-chana-app-required/

Ensimmäisenä päivänä tiukkojen Covid-19-mittausten mukaisesti Bali Hai -laiturilla kävijöitä ja monia Koh Larnin paikallisia oli matkalla Koh Larniin.

Klo 7–00 saarelle kulki lautalla tai pikaveneellä noin 154 ihmistä, joista 90 prosenttia oli Koh Larnilla asuvia ja kymmenen prosenttia vierailijoita. Koh Larnilla asui joukko ihmisiä, jotka joko päättivät ajaa pois väliaikaisesta sulkemisesta mantereella, jossa oli vähemmän rajoituksia, tai niitä, jotka matkustivat saarelle ja saarelta ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon käydäkseen ostoksilla tai juoksemassa. muut asiat.

Koh Larnin paikallisten oli esitettävä henkilökortit, kun taas vierailijoiden oli esitettävä henkilökortti tai passi, kirjauduttava sisään "Thai Chana" -alustalla ja näytettävä virkamiehille, että he ovat ladanneet ja käyttävät "Mor Chana" -seuranta- ja jäljitysalustaa. Kaikkien vierailijoiden on tarkistettava lämpötila, käytettävä käsidesiä, käytettävä maskia ja pidettävä sosiaalista etäisyyttä lautalla, jota ajetaan rajoitetulla kapasiteetilla turvallisuussyistä.

Jos joku näyttää Mor Chanan QR-koodia, joka on oranssi tai punainen, hän ei pääse Koh Larniin. Saaren avaaminen uudelleen on tarkoitettu paikallisille asukkaille, koska Chonburi on edelleen "tiukasti valvottu" vyöhyke, joka vaatii kirjallisen luvan päästäkseen maakuntaan tai lähteäkseen sieltä.

Veneet lähtevät laiturilta klo 7-00 ja 3-30 Paluuveneet lähtevät Koh Larnista klo 6, 00, keskipäivä ja 7

Vaikka kaikki tapahtumapaikat eivät ole jälleen avoinna liiketoiminnalle saarella, jotkut ravintolat, hotellit ja muut yritykset ovat nyt avoinna. Koko Chonburin maakuntaa koskevat säännöt, kuten baarien sulkeminen ja alkoholin myyminen ravintoloissa, koskevat myös saarta Bali Hain viranomaisten mukaan.

Tiukempien saarelle pääsyn rajoitusten on määrä kestää ainakin tammikuun 31. päivään asti, sanoi Pattayan pormestari toimittajillemme.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.