Turhautuminen kasvaa, kun itäiset maakunnat ovat edelleen tiukkojen Covid-19-rajoitusten ja sulkemisten alaisina tapausten puutteesta huolimatta, Thaimaan hallitus sanoo, että päätöstä ei tehdä ennen kuun loppua

Thaimaa-

Paikalliset yritysten omistajat sekä työntekijät ja asukkaat ovat osoittaneet kasvavaa turhautumista Thaimaan hallituksen päätöksiin liittyen valvontatoimenpiteisiin ja määräyksiin, joiden tarkoituksena on hallita Covid-19-koronavirusta Thaimaan itäisissä maakunnissa.

Itäiset Chonburin, Rayongin, Chanthaburin ja Tratin maakunnat ovat tällä hetkellä erityisessä "tiikassa" ja "korkean riskin" asemassa, jonka Covid-19-tilannehallinnon keskus on määritellyt, mikä yhdessä Samut Prakanin ja Samut Sakhonin kanssa asetti ne. maan tiukimpien sääntöjen mukaan Covid-19:n ympärillä. Provinssit ovat olleet tässä asemassa viikkoja, kun tapauksia räjähdysmäisesti, pääasiassa Rayongin ja Chonburin laittomien uhkapelien seurauksena, tapahtui.

Viikkoja myöhemmin tilanne näyttää kuitenkin heikentyneen suuresti itäisissä provinsseissa. Huolimatta päivittäisistä kohdistetuista massatestauksista alueella, erityisesti Rayongissa ja Chonburissa, ja johdonmukaisesta kontaktien jäljittämisestä ja aktiivisesta testilöydöstä, viimeisten kahden päivän aikana on löydetty yhteensä yksi tapaus kaikissa neljässä itäisessä provinssissa Rayongissa. Kulunut viikko on ollut alhainen yksinumeroinen tapaus ja kaikki on asetettu karanteeniin, jäljitetty ja kontakteja jäljitetty. Suurin osa oli vain vähän tai ei ollenkaan altistumista suurelle yleisölle, koska he olivat jo karanteenissa.

Tästä merkittävästä parannuksesta huolimatta maakunnat ovat edelleen tiukalla asemalla. Matkustamiseen vaaditaan kirjallinen lupa piiritoimistolta, joka on pääsääntöisesti vähentänyt kotimaan matkailun nollaan. Erityisesti Pattaya ja Ko Chang ovat saaneet toimeentulonsa kotimaan matkailusta nykyisenä aikana, jolloin rajat ovat kiinni säännölliseltä ulkomaanmatkailulta. CCSA:n tilaukset tuovat mukanaan myös muita säädöksiä, kuten Pattayan suositun viihdeteollisuuden sulkemisen, joka on kamppaillut ulkomaisten matkailijoiden puutteen kanssa jo lähes vuoden ja oli vasta alkanut saada hissiä viikonloppuisin kotimaan liikenteessä.

Jopa paikoissa, joita ei ole suljettu tilauksesta, kuten hotelleissa ja ravintoloissa, on joko rajoituksia, kuten tiukka sulkeminen klo 9 ravintoloissa ja ei alkoholinmyyntiä tai turistien puute hotelleissa, mikä aiheuttaa lähes kaikki kiinni ja arviolta 00 30,000 työntekijää on työttömänä. .

Samaan aikaan Bangkok, jossa on ollut paljon enemmän päivittäisiä tapauksia kuin KAIKKI NELJÄ ITÄISTÄ ​​PROVINTIA YHDISTETTY, on lievempiä sääntöjä ja rajoituksia, mikä mahdollistaa hierontaliikkeiden, kuntosalien, kuntokeskusten, keilahallien ja joidenkin muiden toimintojen jatkamisen. Nämä kaikki pysyvät suljettuina itäisissä provinsseissa huolimatta hierontaliikkeen työntekijöiden jatkuvasta kehotuksesta saada heille ainakin jonkinlainen tulo. Myös hierontatyöntekijät ovat kärsineet pahasti pandemiasta ja siihen liittyvistä rajoituksista, koska suurin osa heidän liiketoiminnastaan ​​perustui aiemmin ulkomaan matkailuun.

Muut sektorit, kuten Jomtien Beachin auki olevat myyjät, sanovat, että liikenne on vähentynyt noin 80–90 prosenttia ja heidän tulonsa ovat kuivuneet viikonloppumatkailijoiden puutteen vuoksi. Klo 10 jälkeen kaupunki on aavekaupunki. Ulkonaliikkumiskieltoa ei kuitenkaan ole, kaupat, kuten 00-7 ja Family Mart, suljetaan klo 11 klo 10 asti, ja kaikki ravintolat voivat tehdä vain noutoruokaa. Vain soi-koiria ja satunnaista autoa voi nähdä kaduilla useimpina öinä klo 00 jälkeen.

Ruokalinjat ovat palanneet, ja osa niistä ulottuu lähes tuhanteen ihmiseen, kuten eilen Pattaya Cityn sponsoroima tapahtuma. Monet näistä ihmisistä työskentelevät hotelli- ja viihdeteollisuudessa ja ovat tällä hetkellä työttömänä. Huolimatta hallituksen lupauksesta tukea riskiryhmiin kuuluvia 3,500 XNUMX bahtilla kuukaudessa kahden kuukauden ajan, ilmoittautuminen tähän ohjelmaan alkaa vasta tämän kuun lopussa, ja kestää vielä viikkoja ennen kuin tulot näkyvät todennäköisesti. Hotellin henkilökunta toivoi hotellien pakkosulkemista, jotta he voisivat kerätä sosiaaliturvaa, mutta se näyttää epätodennäköiseltä, ja monet ovat nähneet viime aikoina ruokalinjoja.

Huolimatta synkästä tilanteesta ja jatkuvista puheluista yritysten omistajilta, työntekijöiltä ja jopa paikallisilta asukkailta, jotka haluaisivat avata uima-altaansa uudelleen asunnoissa rajoitusten löysäämiseksi tai helpottamiseksi, puhelut näyttävät kuuluneen kuuroille korville. The Pattaya Newsin sosiaalinen media ja sähköpostilaatikkomme ovat täyttyneet päivittäin paikallisilta lukijoilta, jotka ovat halunneet ymmärtää, miksi jotkut muut maakunnat ovat poistaneet tai lieventäneet sääntöjä, mutta Chonburi ei. (Antaasti valvotun aseman vuoksi Bangkok, uskokaa tai älkää, ei ollut tässä asemassa, vain kuusi maakuntaa on.)

Kaikki katseet kääntyvät nyt CCSA:n 31. tammikuuta määrättyjen toimenpiteiden tarkasteluun (joka ei ole takuu). On mahdollista, että Chonburin kuvernööri löysää joitakin toimenpiteitä, joihin hänellä on liikkumavaraa, joita ei ole nimenomaisesti lueteltu CCSA:n valvontatoimenpiteissä, mutta toistaiseksi niin ei näytä tapahtuneen. Valoisa puoli on, että Koh Larn avasi äskettäin uudelleen viime viikolla, mikä on merkki toiveikkaasta parantumisesta tulevaisuutta varten.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.29 (7 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/