Väitetty tanskalainen huumekauppias pidätettiin Pattayalla poliisin pistooperaation aikana

Pattaya, Thaimaa-

Väitetty tanskalainen huumekauppias pidätettiin eilen iltapäivällä alueen 2 poliisi- ja huumevalvontaviraston (DEA) pistooperaatiossa Bangkokin Pattayan sairaalan kahvilassa.

Alueen 2 poliisin nimeämä epäillyn 51-vuotias John Finn, joka tunnetaan myös nimellä Oersted Meyer Jensen, Tanskan kansalaisuus, pidätti eilen everstiluutnantti Dulyaphat Techapornin johtaman alueen 2 poliisin ja DEA:n ryhmä. iltapäivä, 22. tammikuuta 2021. Pidätys tapahtui Starbucks-kahvilassa Bangkokin Pattayan sairaalan pohjakerroksessa.

Pidätys seurasi tutkintaa useista huumeista, pääasiassa metamfetamiinista, sekä kristalli- että tablettimuodossa (tunnetaan paikallisesti nimellä yabba tai "hullu huume"), joiden väitetään löytyneen sekä thaimaalaisten että ulkomaalaisten viimeaikaisista pidätyksistä Chonburissa. Huumeen lähteen tutkinnan kerrottiin johtaneen poliisin piirin 2 poliisin mukaan Mr. Finnille.

Alueen 2 poliisin mukaan Finnia syytetään huumeiden myymisestä laittomasti Pattayan alueella noin 6-7 vuoden ajan ja hän oli vaurastunut alueella, ostanut useita asuntoja ja talon sekä muuttaneen kiinteistöjen välillä päästääkseen tuoksun pois. viranomaisista.

Alueen 2 poliisi ilmoitti käyttäneensä peitepoliisia ottaessaan yhteyttä herra Finniin ja järjestävänsä laittomien huumeiden oston kahvilassa.

Everstiluutnantti Techaporn totesi, että Finn oli väitetysti tarjoutunut myymään salaperäisen upseerin kristallimetamfetamiinia hintaan 1000 bahtia grammalta 5000 bahtin ennakkotalletusmaksulla. Peiteupseerin kerrottiin ostaneen 10 grammaa pistooperaatiossa ja tapasi epäillyn kahvilassa. Finn oli myös avokätisesti tarjoutunut heittämään Kamagraa ja ketamiinia "ilmaiseksi lahjaksi" alueen 2 poliisin mukaan.

Mr. Finn pidätettiin kahvilassa sen jälkeen, kun salaagentti antoi kahvilassa salapoliisiryhmälle merkin, jotta epäilty saadaan takavarikoida kaupan vahvistamisen jälkeen.

Pidätyksen jälkeen alueen 2 poliisi meni yhteen herra Finnin kiinteistöistä epäillyn kanssa ja löysi kiinteistöstä 12 grammaa metamfetamiinia, 8 tablettia Kamagraa (laitonta Thaimaassa), nestemäistä ketamiinia, joka painoi 89.83 grammaa, ja 4.5 tablettia " yabba”. Alueen 2 poliisi on myös takavarikoinut epäillyn omaisuutta, jonka he väittävät liittyvän hänen huumekauppaan, yhteensä 10 690,000 XNUMX bahtia. Tämä takavarikko koski useita asuntoja, omaisuutta ja ajoneuvoja.

Finnia syytetään luokan 1 huumausaineiden (metamfetamiini/jää) myymisestä jakeluun sekä useista muista huumeisiin liittyvistä syytteistä.

Thaimaan lehdistölle ei heti kerrottu, oliko Finn antanut lausuntoja väitetyistä rikoksista, eikä ollut selvää, oliko hänellä lehdistöhetkellä asianajajaa. Finn ei puhunut thaimaalaiselle lehdistölle.

Kuva: Samart Thongserm, Pattayan aluetoimittaja

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.83 (6 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/