Pattaya City aikoo siivota Walking Streetin ja koristella kaupunkia kiinalaisen uudenvuoden kunniaksi

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan kaupungin johto ilmoitti eilen iltapäivällä Pattayan kaupungintalolla pidetyssä kokouksessa, että he aikovat "vihjentää" kaupunkia, jota Covid-19 on tuhonnut toisen kierroksen kuluneen kuukauden aikana sulkemalla tuhansia yrityksiä sekä hallituksen määräyksellä että määräyksillä. ulkomaisten ja kotimaisten matkailijoiden puutteesta.

Chonburi on tällä hetkellä "tiukasti kontrolloitu" provinssi, mikä tarkoittaa, että maakuntaan saapumiseen tai sieltä poistumiseen tarvitaan valtion virkamiesten lupa, mikä käytännössä pysäyttää kaiken kotimaisen matkailun. Ulkomaanmatkailu on pysähtynyt viime maaliskuusta lähtien, jolloin rajat suljettiin Covid-19:n vuoksi, lukuun ottamatta ihmisiä, jotka käyvät läpi useita vanteita, mukaan lukien 2019 päivän karanteeni. Tämä puolestaan ​​on aiheuttanut suuria ongelmia matkailusta riippuvaiselle Pattayalle, joka vuonna 19 oli maailman XNUMX. vierailluin kaupunki lähes kymmenellä miljoonalla vierailijalla.

Hyvä uutinen on se, että Banglamungissa (Pattayan koti) on ollut nolla Covid-19-tapausta lähes viikon ajan ja Chonburista on löydetty vain yksi tapaus viimeisen kolmen päivän aikana, siirtotyöläinen. Huolimatta Covid-19-lukujen merkittävästä paranemisesta, toimenpiteet ja rajoitukset, jotka sulkevat paikallisen liiketoiminnan, kuten Pattayan kuuluisan yöelämän ja baarit, sekä matkailukohteet, kuten vesipuistot ja Ripley's Believe It or Not, pysyvät voimassa. Chonburin viranomaiset ovat sanoneet tarkistavansa toimenpiteitä todennäköisesti kuun lopussa, mutta tämä ei ole takuu, että niitä löysätään tai poistetaan.

Tämän seurauksena suuret osat kaupungista ovat rappeutuneet, ja paikalliset asukkaat ovat saaneet valituksia. Joillakin kaduilla lähes kaikki yritykset ovat nyt suljettuina, joko pakkosuljettuina, asiakkaiden puutteen vuoksi suljettuina tai lopettaneet toimintansa. Walking Street on erityisen autio alue, joka kerran toivotti tervetulleeksi tuhansia ihmisiä iltaisin.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem yhdessä Pattayan kaupungin yhteisöorganisaation puheenjohtaja rouva Orawan Suk Ananwong tapasi kaupungintalolla keskustelemaan vaihtoehdoista kaupungin kuvan parantamiseksi tänä vaikeana aikana.

Kokouksen tuloksena päätettiin, että kaupunki ja asiaankuuluvat ryhmät ja virastot tekevät suunnitelman kaupungin rappeutuneiden osien, erityisesti Walking Streetin, puhdistamiseksi ja korjaamiseksi. Walking Street -kyltti on jo maalattu ja korjattu viime päivinä. Lisäksi kiinalaisen uudenvuoden, joka on 12. helmikuuta, valaistus ja koristelu järjestetään ympäri kaupunkia, erityisesti Walking Streetillä ja Beach Roadilla. Toiveena on lisätä alueelle valaistusta ja väriä, mikä antaa ihmisille lisää toivoa ja optimismia.

Pormestari Khunplume totesi lehdistölle, että kiinalaisen uudenvuoden kunniaksi ei järjestettäisi suuria kaupunkitapahtumia, mutta koristelemalla kaupunkia tapahtumaa varten hän toivoi sen inspiroivan ihmisiä ja antavan heille toivoa Pattayan tulevaisuudesta. Hän totesi myös, että johtajat jatkavat keskustelua siitä, milloin rajoitukset ja toimenpiteet, jotka tällä hetkellä sulkevat monia Pattayan tapahtumapaikkoja, voitaisiin poistaa. Tämä sisältää matkustusrajoituksia, jotka estävät kotimaan matkailijoiden tulemisen alueelle.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.4 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/