Thaimaan viikko tarkastelussa: Thaimaan viisi parasta kansallista tarinaa viime viikolta

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tiimimme valitsemia tarinoita viime viikolta, 31. elokuuta - 6. syyskuuta, kommentein. Niillä ei ole erityistä merkitystä, mutta ne on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

1. Karenneen Red Bullin perillisen tutkinta suoritettu epärehellisesti ja salaliitolla, sanoo komitean puheenjohtaja

Thaimaan oikeusjärjestelmä ei varmasti kuole pois sen jälkeen, kun Office of Attorney-General (OAG) ilmoitti viime tiistaina, 1. syyskuuta, että Red Bullin perillisen edellisessä tutkimuksessa oli porsaanreikiä ja uskotonta menettelyä. Myös epärehellisyyden ja salaliiton toteuttaneiden syyttäjien, tutkijoiden ja viranomaisten nimet oli julkistettu pääministerille yksityisesti. Tapausnäyttely on erittäin lupaava thaimaalaisille, sillä myös OAG:n totuus- ja lakikomitea sitoutui jatkamaan aktiivisesti eteenpäin löydösten jälkeen.

Karonnutta Red Bullin perillistä tutkittiin epärehellisesti ja salaliitolla, sanoo komitean puheenjohtaja

2. Kaksi ulkomaalaista pidätettynä, kun heidän väitetään ottaneen selfieitä käsitellessään oletettuja uhanalaisia ​​ja herkkiä mereneläviä Koh Pha Nganissa

Tämä saattoi kuulostaa tavallisilta ympäristövahingoilta, kunnes Royal Thai Immigration oli seuraavana päivänä päättänyt peruuttaa luvan oleskella maassa. Kaksi pitkään oleskellut ulkomaalaista pidätettiin keskiviikkona 2. syyskuuta heidän väitettyään käsittelevän herkkiä mereneläviä Koh Pha Nganissa, ja he olivat aiheuttaneet ristiriitaisia ​​reaktioita julkisuudessa heidän karkotusrangaistuksensa vuoksi. Ansaitsevatko he sen vai onko Thaimaan viranomainen mennyt liian pitkälle rangaistuksen kanssa? Lue kansitarina tästä:

Kaksi ulkomaalaista pidätettynä, kun heidän väitetään ottaneen selfieitä käsitellessään oletettuja uhanalaisia ​​ja herkkiä mereneläviä Koh Pha Nganissa

3. Thaimaan Covid-19-tilannehallinnon keskus kertoo, että yhdelle vangille tuli positiivinen Covid-19-testi

Surullisen positiivisen thaimaalaisen vangin löytö Bangkokista on päättänyt maassa viettämän 101 päivän vapaan paikallisesti leviävästä Covid-19:stä. Vaikka viranomaiset olivat määränneet tiukat terveystoimenpiteet ja sulkemaan yökerhot ja baarit, joissa DJ-vanki oli mennyt töihin kolmeksi päiväksi, paikalliset elävät edelleen epäilyksen ja pelon vallassa, koska he eivät tienneet mahdollisuutta, mistä virus olisi tullut. .

Päivitetty: Thaimaan Covid-19-tilannehallinnon keskus kertoo, että yhdelle vangille tuli positiivinen Covid-19-testi

4. Kaksi hallituksen vastaista mielenosoitusjohtajaa pidätettiin vankilassa sen jälkeen, kun heidän väitetään rikkoneen takuita vapauttavia ehtoja

Pitkän demokratiataistelunsa ja eri puolilla maata järjestettyjen lukemattomien mielenosoitusten jälkeen kaksi demokratiaa kannattavaa aktivistia, Arnon Nampa ja Panupong Jadnok, joutuivat maksamaan hintansa, koska heidät päästettiin lopulta vankilaan viime torstaina, koska heidän aktivisminsa väitettiin rikkoneen takuita vapauttavia ehtoja. . Heidät lähetettiin vankilaan samana päivänä, ja monet hallituksen vastaiset mielenosoittajat ovat kokoontuneet Bangkokin vankilan eteen vaatimaan johtajiensa vapauttamista.

Kaksi hallituksen vastaista mielenosoitusjohtajaa pidätettiin vankilassa, kun heidän väitetään rikkoneen takuita vapauttavia ehtoja

5. Covid-19-vakuutus on virallisesti hyväksytty Thaimaahan matkustaville ulkomaalaisille

Tämä ulkomaisten matkailijoiden vakuutusehdotus lanseerataan sen jälkeen, kun Thaimaa valmistautuu maan uudelleen avaamiseen toivottavasti ensi kuussa. Covid-19-vakuutus myydään verkossa ja se on saatavilla kuudestatoista vakuutusyhtiöstä Thaimaassa. Vakuus on jopa 3.2 miljoonaa bahtia, mutta hinta ja palkkiot vaihtelevat henkilön alkuperämaasta riippuen. Viranomaisten mukaan tämä auttaisi mahdollisesti lisäämään maassa vierailevia turisteja uudelleen avaamisen jälkeen.

Covid-19-vakuutus on virallisesti hyväksytty Thaimaahan matkustaville ulkomaalaisille

Siinä kaikki tälle viikolle, kiitos kaikille lukemisesta!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.