Päivitetty: Thaimaan Covid-19-tilannehallinnon keskus kertoo, että yhdelle vangille tuli positiivinen Covid-19-testi

Bangkok-

Tohtori Taweesin Visanuyothin, Center for Covid-19 Situation Administrationin (CCSA) tiedottaja totesi tänä iltapäivänä, että thaimaalaisen vankilan vangin Covid-19-testi on positiivinen, mutta toinen testi on vielä kesken.

Kyseisen vangin testi oli positiivinen pienelle määrälle viruksen geneettistä materiaalia, mikä tarkoittaa, että hän oli todennäköisesti poiminut sen muualta. Hän on uusi vanki, joka saapui 26. elokuuta. Hänellä oli kuulemma pieni määrä limaa 29. elokuuta, mutta ei muita oireita.

Potilaalle tehdään tarkempi verikoe sen määrittämiseksi, onko hänellä todella virus, ja kansanterveysministeriö piti tänä iltana lehdistötilaisuuden, jossa on lisätietoja alla olevasta päivitysalueesta.

Vankilan karanteenialueella olevien 34 muun vangin testitulos on negatiivinen, ja epäilty on eristetty hoitoon Visanuyothinin mukaan. Kyseinen vankila on Central Special Correctional Institute (Klong Prem). Potilas oli kuitenkin karanteenissa eikä ollut alttiina yleiselle väestölle.

Tämä on kehittyvä tarina. Pysy kuulolla tällä sivulla saadaksesi lisätietoja.

PÄIVITTÄÄ:

Kansanterveysministeriö on paljastanut lisää yksityiskohtia vangista, jolle tehdään vielä lisää testejä. National Thai News Bureau on ilmoittanut tämän olevan ensimmäinen kotimainen tapaus yli sataan päivään, mutta toissijaisia ​​verikokeita tehdään. Tällä hetkellä sen uskotaan kuitenkin olevan ensimmäinen paikallisesti levinnyt tapaus yli 100 päivään kansanterveysministeriön mukaan.

– Potilas, 37-vuotias mies, asui Ban Suan Thanonin asuntohuoneistossa Bang Modin alueella viiden perheenjäsenen kanssa. Huoneistolle on ilmoitettu ja kolme perheenjäsentä on asetettu karanteeniin. Kaksi perheenjäsentä meni toiseen maakuntaan Thaimaan ylämaassa (provinssi ei nimetty), ja kansanterveysministeriön virkamiehet työskentelevät parhaillaan heidän paikallistamisessaan. Kaikki viisi perheenjäsentä katsotaan riskialttiiksi.

– Työskentelin klubilla/baarilla kolme päivää ja kaksi yötä DJ:nä First Cafessa Khaosan Roadilla ja työskentelin myös kahdessa muussa konttorissa 2 Days 3 Nights -pubissa osoitteessa Rama 2 ja Rama 3. Hän on myös saattanut viettää aikaa Khao San Roadilla. Kansanterveysministeriön mukaan klubillakävijöitä ei pidetä suurena riskinä. Kyseiset baarit ovat olleet suljettuina kolme päivää "siivouksen" vuoksi.

– Kaksikymmentä vangin kanssa oikeudessa ja prosessien aikana aikaa viettäneitä henkilöitä, mukaan lukien lakimiehet, vankilan virkailijat, muut vangit ja henkilökunta, on tunnistettu riskialttiiksi ja kaikki asetetaan karanteeniin ja testataan.

– Vankila on eristetty ja vanki oli vain karanteenissa, ei koko väestö, ja 34 vankia on toistaiseksi testattu Covid-19:n varalta. Tartuntaa ei löytynyt ja he pysyvät eristyksissä ja karanteenissa. Myös kahdelle vapaaehtoiselle ja kahdelle vankilan virkailijalle on tehty negatiivinen testi, ja he ovat tällä hetkellä eristettyjä. Miehellä oli kansanterveysministeriön mukaan tällä hetkellä yhteensä 60 riskikontaktia, ja kaikkia testataan, eristetään ja karanteeniin.

-Tällä hetkellä potilas näyttää olevan ensimmäinen paikallisesti tartunnan saanut tai tartunnan saanut henkilö, joka on löydetty yli 100 päivään. Hänen elimistöstään löydettiin vain pieni määrä viruksen geneettistä materiaalia, ja lisää verikokeita tehdään.

- Tartunnan saanut henkilö on huumeidenkäyttäjä ja hänet tuomittiin kahdeksi vuodeksi Thaimaan vankilaan. Hänet on sittemmin siirretty karanteenisairaalan osastolle.

-DR. Suwanchai Wattana Yingcharoenchai Taudinvalvontaosaston pääjohtaja on korostanut, että tämä oli lopulta odotettavissa, ja on pyytänyt rauhaa ja ihmisiä olemaan panikoimatta. Hän kannusti ihmisiä jatkamaan tulevan pitkän lomaviikon suunnitelmiaan, mutta käyttämään naamioita, pesemään kätensä ja pitämään sosiaalisen etäisyyden ja ilmoittamaan välittömästi lääkärille, jos he ovat sairaita. Hän sanoi myös, että Thaimaan hallitus ja lääketieteelliset laitokset ovat hyvin valmistautuneita tähän, mutta eivät usko, että tämä tapaus merkitsee laajaa toista taudinpurkausta.

  Tämä on kehittyvä tarina ja yksityiskohtia tulee edelleen. Tätä artikkelia voidaan päivittää milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/