Kaksi ulkomaalaista pidätettynä, kun heidän väitetään ottaneen selfieitä käsitellessään uhanalaisia ​​ja herkkiä mereneläviä Koh Pha Nganissa

Surat Thani -

Italian kansalainen Francesco Simonetti ja hänen unkarilaisensa toverinsa Attila Ott olivat herättäneet paikallista raivoa, kun kerrottiin poimineen uhanalaisia ​​ja herkkiä merieläimiä ympäristönsuojeluvyöhykkeeltä Koh Pha Nganin edustalla Surat Thanissa sukeltaessaan ottaakseen selfieitä ja videon ja julkaistessaan ne sosiaalisessa mediassa eilen. , syyskuun 1.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön tarkastajat ja virkamiehet olivat reagoineet sosiaalisessa mediassa levinneeseen kritiikkiin, ennen kuin lopulta tunnistivat epäillyt ja veivät heidät Koh Pha-Nganin poliisiasemalle tänään 2. syyskuuta.

Osaston pääjohtajan Sophon Thongdeen mukaan Attila on sukellusopettaja Koh Pha Nganissa, kun taas Francesco on kokki samalla saarella.

Alkukuulustelu paljasti, että kaksikko meni sukeltamaan Salad Beachillä ja ottivat kuvia ja videoita merieläimistä ja julkaisivat ne Internetiin.

Yksi heistä kerrottiin videolla pyytävän paljain käsin merieläimiä heidän elinympäristöstään ja pistävän niitä kepillä pitääkseen ne hereillä saadakseen parempia kuvia.

Ulkomaalaisia ​​on tuomittu koralliriutalla tapahtuneesta tai toiminnasta, joka vahingoittaa tai vaikuttaa ympäristönsuojeluvyöhykkeen meren eliöihin, enintään 100,000 XNUMX Bt:n sakolla tai yhden vuoden vankeusrangaistuksella tai molemmilla.

Lisäksi epäiltyjen matkustushistorian tutkiminen paljasti, että Simonetti ei ilmoittanut maahanmuuttoviranomaisille 24 tunnin kuluessa osoitteensa muuttamisesta ja sai 4,000 1,600 bahtin sakon, kun taas Attilan vaimo Kritiyaporn Khamsing sai myös 24 XNUMX bahtin sakot siitä, ettei hän ollut ilmoittanut maahanmuuttoviranomaisille XNUMX tuntia siirtolaisen vastaanottamisen jälkeen, joka sai jäädä väliaikaisesti Thaimaahan.

Surat Thanin maahanmuuttopoliisi kerää parhaillaan todisteita pyytääkseen heidän oleskeluluvansa peruuttamista kuningaskunnassa ja luetteloimaan heidän nimensä mustalle listalle henkilöiksi, joiden pääsy kuningaskuntaan on kielletty.

Surat Thani Immigrationin poliisi eversti Suparerk Pankosol sanoi: "Heidän käytöksensä oli loukkaavaa ja häiritsevää, koska ne häiritsivät suuresti meren ekosysteemin hyvinvointia ja loukkasivat thaimaalaisten tunteita, jotka yrittävät suojella ympäristöään."

"Tämä on vakava rikos. Jos ulkomaalainen yrittää loukata tai toimia sopimattomasti, mikä voi uhata vahingoittaa luontoa, hänet viedään oikeudenkäyntiin. Yksilöt, jotka eivät välitä meren elämästä ja luonnosta, eivät kuulu Thaimaahan. poliisipäällikkö päätteli.

Tällä hetkellä ei tiedetä, onko kahdella syytetyllä asianajajaa.

Kuva: Naewna

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1.75 (4 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.