Covid-19-vakuutus on virallisesti hyväksytty Thaimaahan matkustaville ulkomaalaisille

Bangkok -

Vakuutuskomissio ilmoitti tänään 4. syyskuuta näyttääkseen vihreää valoa Thaimaahan matkustavien ulkomaalaisten Covid-19-vakuutukselle.

Covid-19-suojan hyväksyminen ulkomaisille matkailijoille aloitettiin maan CCSA:n uudelleen avaamistoimenpiteiden mukaisesti viruksen tulevan leviämisriskin estämiseksi, koska Thaimaa on valmis rajallisille ulkomaalaisten ryhmille vierailemaan, pääsihteeri sanoi. Suthipol Taweechaikarn.

Suthipolin mukaan politiikka oli hyväksytty perusteellisesti ja virallisesti asianomaisissa terveysosastoissa 28. elokuuta, nimittäin kansanterveysministeriön, ulkoasiainministeriön, tautientorjuntaosaston, Thaimaan yleisvakuutusyhdistyksen ja Thaimaan henkivakuutusyhdistyksen. .

Ulkomaalaisten Covid-19-vakuutuksen ostaminen tapahtuu verkossa ja se aktivoituu heti, kun he kulkevat maahanmuuton läpi maassa, pääsihteeri sanoi.

Vakuutuksen ostamiseksi ulkomaalaiselta vaaditaan maahantulotodistus, Fit-to-Fly Health- tai Fit-to-Travel -terveystodistus ja lääkärintodistus, joka todistaa, että he testasivat RT:n kautta Covid-19-vapaaksi. -PCR-menetelmä 72 tuntia ennen lähtöä.

Vakuutusturva jakautuu kahteen osaan:

1. Covid-19:n aiheuttaman kuolemantapauksissa yritys maksaa 3.2 miljoonan bahtin suuruisen korvauksen tai korvauksen hautajaisten ja jäänteiden kotiuttamisen kustannuksista.

2. Covid-19:ään liittyvästä sairaanhoidosta yhtiö maksaa sairauskulujen kattamiseksi korvauksia tai korvauksia 3.2 miljoonaan bahtiin asti.

Kaikkien matkustajien, jotka täyttävät vaatimuksen, on maksettava vakuutusmaksuja 30 päivän ja yhden vuoden ajalta. Hinta voi vaihdella Covid-19-riskin mukaan alkuperämaassa.

Matalariskin maista tulevat matkustajat maksavat 1,600 14,400 - XNUMX XNUMX bahtia.
Kohtalaisen riskin maista tulevat maksavat 2,560 23,040 - XNUMX XNUMX bahtia.
Korkean riskin maista tulevat maksavat 4,800 43,200 - XNUMX XNUMX bahtia.

Täydellistä luetteloa maista kehitetään ja se saattaa muuttua säännöllisesti, Pattaya News huomauttaa.

Pääsihteeri Suthipol totesi: "Tämä vakuutus on otettu käyttöön Thaimaan vakuutusjärjestelmässä, jotta se auttaisi hallitsemaan riskiä, ​​joka liittyy maan hallituksen uudelleen avaamiseen. Se toivottavasti auttaa ylläpitämään terveystoimenpiteitä ja ehkäisemään Covid-19:n leviämistä maassa.

Kuva: Office of Insurance Commission (OIC)

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.