Kaksi hallituksen vastaista mielenosoitusjohtajaa pidätettiin vankilassa, kun heidän väitetään rikkoneen takuita vapauttavia ehtoja

Bangkok -

Kaksi demokratiaa kannattavaa aktivistia, Arnon Nampa, 35, ja Panupong Jadnok, 27, päästettiin vankilaan tänä iltana, 3. syyskuuta, väitettyään rikkoneen elokuun alussa annettuja takuita vapauttamisehtojaan.

Pari oli aiemmin pidätettiin 8. elokuuta väitetystä kapinasta ja hätäasetuksen rikkomisesta osallistuttuaan joukkomielenosoitukseen Bangkokissa 18. heinäkuuta ja pelastettiin samana päivänä mutta kiellettyä osallistua tai järjestää kaikenlaisia ​​kokoontumisia.

Arnon ja Panupong vietiin uudelleen oikeuteen tänään kello 9:00 aikoihin, kun väitettiin, että heidän aktivisminsa rikkoi takuiden vapauttamisen ehtoja.

Tuomioistuimen mukaan aktivistit olivat menettäneet tämän väliaikaisen vapautuksen jatkamalla useiden hallituksen vastaisten mielenosoitusten järjestämistä ja osallistumista, jotka hallitus on jo julistanut laittomiksi, koska he eivät noudattaneet heidän mielestään asianmukaisia ​​määräyksiä.

Heidän väliaikainen takuita vapauttamisensa oli siksi peruttu. Arnon tuomittiin vankilaan, kun taas Panupong vapautettiin takuita vastaan ​​kaksinkertaisella 200,000 XNUMX bahtilla. Hän kuitenkin kieltäytyi hakemasta takuita ja päätti joutua vankilaan yhdessä aktivistitoverinsa kanssa.

Ihmislakimies Arnon kirjoitti viestin demokratiaa kannattaville mielenosoittajille: ”Minulla on kunnia taistella kaikkien kanssa. Olemme tulleet tähän asti, jatka rohkeasti eteenpäin. Työni vankilan ulkopuolella on tehty. Lyön vetoa kaikesta vaihdosta."

Tänä iltana mielenosoittajien oletetaan siirtävän Bangkokin tutkintavankiin, jossa yli neljäkymmentä mielenosoittajaa on tällä hetkellä kokoontunut tukemaan Thaimaan oikeuslaitoksen väitettyä epäoikeudenmukaisuutta ja ilmaisemaan äänensä.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.