62 Burman kansalaista pidätettiin Kanchanaburin laittomassa maahanmuutossa

Kanchanaburi-

Thong Pha Phumin poliisi sai 6. maaliskuuta 00 kello 21 aamulla ilmoituksen nimettömästä lähteestä, että suuri määrä maahanmuuttajia ylittäisi laittomasti Thaimaan rajan veneillä Vajiralongkornin tekojärvellä, Thong Pha Phumissa Kanchanaburissa.

Thong Pha Phumin partiovartijat ja asiaankuuluvat virastot tarkastivat ilmoitetun alueen ja löysivät hajallaan olevia ihmisen jalanjälkiä, jotka suuntasivat syvälle metsään. Poliisit seurasivat jälkiä ja löysivät suuren joukon laittomia burmalaisia ​​siirtolaisia ​​piiloutumasta mäkiseen metsään tien varrelta.

Sen jälkeen poliisit turvasivat alueen ja sulkivat laittomat siirtolaiset. Tämän seurauksena 62 burmalaista otettiin vangiksi.

Poliisin lisäkuulustelussa burmalaiset siirtolaiset kertoivat poliisille, että he maksoivat agentille 15,000 25,000 - XNUMX XNUMX bahtia henkilöä kohti, jotta he etsivät laittomasti työtä Keski-Thaimaassa. Poliisi tutkii edelleen löytääkseen henkilöitä, jotka ovat osallisina laittomassa ulkomaalaisessa salakuljetuksessa Thaimaahan.

Aluksi poliisi saattoi heidät Thong Pha Phumin tutkintapoliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.
Myanmarissa äskettäin sovelletun pakollisen asevelvollisuuspolitiikan vuoksi, joka on sotkeutunut sotilasjuntan ja useiden ryhmien välisiin konflikteihin, monet Myanmarin kansalaiset yrittävät paeta Thaimaahan sekä laillisin että laittomin keinoin, kuten täällä kerroimme.

Lue aiemmat artikkelimme:

66 Myanmarin kansalaista pidätettiin Kanchanaburissa laittomassa maahanmuutossa.

35 Myanmarin kansalaista pidätettiin Kanchanaburissa viime viikolla laittomasta maahanmuutosta.

Lue aiheeseen liittyvä tarina Thaimaan viranomaisen tarkastus laittomista työntekijöistä kaupallisilla alueilla Thaimaassa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.