35 Myanmarin kansalaista pidätettiin Kanchanaburissa laittoman maahanmuuton salakuljetuksesta kahdessa päivässä

Kanchanaburi-

13. maaliskuuta 2024 Thong Pha Phumin poliisi ja asiaankuuluvat virastot saivat ilmoituksen laittomasta ulkomaalaisen maahanmuuton salakuljetuksesta Thaimaahan. Poliisit partioivat ilmoitetulla alueella ja löysivät 22 Myanmarin kansalaista, jotka ylittivät laittomasti rajan Thong Pha Phumista Kanchanaburista.

Tapahtumapaikalta poliisit löysivät jalanjälkiä ja lava-auton, joka oli pysäköity metsän lähelle Tha Khanunin alueelta. Ketään ei havaittu ajoneuvon sisällä. Poliisi kuitenkin tutki alueen ja havaitsi metsässä piileskeleviä laittomia Myanmarin työntekijöitä.

Tämän seurauksena yli 22 Myanmarin kansalaista vangittiin ja saatettiin Thong Pha Phumiin. Myanmarin työntekijöitä kuljettanut kuljettaja pääsi kuitenkin pakenemaan poliisin takaa-ajoa. Poliisi antoi laittomille maahanmuuttajille ruokaa ja juomaa, koska he vaikuttivat melko väsyneiltä.

Poliisin raportin mukaan Myanmarin kansalaiset ilmoittivat poliisille, että he maksoivat 13,000 15,000–XNUMX XNUMX bahtia henkilöä kohden Thaimaan virastoille viedäkseen heidät töihin Keski-Thaimaahan. Sitten poliisi saattoi heidät Thong Pha Phumin tiedustelupoliisille jatkokäsittelyä varten.

Aiemmin 12. maaliskuuta Thong Pha Phumin upseerit pystyivät pysäyttämään 13 Myanmarin kansalaisen ja yhden thaimaalaisen laittoman maahanmuuton salakuljetuksen.

Myanmarissa äskettäin sovelletun pakollisen asevelvollisuuspolitiikan vuoksi, joka on sotkeutunut sotilasjuntan ja useiden ryhmien välisiin konflikteihin, monet Myanmarin kansalaiset yrittävät paeta Thaimaahan sekä laillisin että laittomin keinoin, kuten täällä kerroimme.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.