Pattaya, Thaimaan suurimmat tarinat viime viikolta: 7-vuotias hukkui allashuvilassa, Buffalon kilpailut tulossa, pormestari ilmoittaa rantapalveluiden hinnat ja paljon muuta

KUVA: PRPATTAYA

Terveisiä kaikille lukijoillemme ja tukijoillemme!

Olemme koonneet tähän tärkeimmät PAIKALLISET tarinamme, jotka tapahtuivat meillä alueet, Pattaya ja Chonburi viimeisen viikon aikana maanantaista 19 sunnuntaihin 2022.

Toimitusryhmämme valitsee tarinat, eivätkä ne ole tietyssä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä.

Katsotaanpa, mitä olet ehkä missannut!
1. 7-vuotias poika hukkui allashuvilassa Sattahipissa, Chonburissa

Tämä traaginen onnettomuus on kolmas kuolemaan johtanut tapaus tänä vuonna Chonburin alueella, ja monet lukijamme huomauttivat, että vanhempien ja viranomaisten on valmistauduttava paremmin lopettamaan nämä tapaukset.

7-vuotias poika hukkui allashuvilassa Sattahipissa, Chonburissa


2. Perinteinen puhvelikilpailu alkaa Chonburissa 1.–9. lokakuuta ensi kuussaTämä on 151. vuotuinen puhvelikilpailu Chonburissa, ja se pidetään Mueang Chonburin piiritoimistossa. Kisat peruttiin viime vuonna Covid-19:n vuoksi ensimmäistä kertaa 150 vuoteen, mutta nyt ne jatkuvat kovasti.

Perinteinen puhvelikilpailu käynnistyy Chonburissa 1.–9. lokakuuta ensi kuussa


3. Tietyöt South Pattaya Second Roadilla Walking Streetin varrella valmistuvat 30. syyskuuta mennessä, apulaispormestari ilmoittaa

Tämän Pattayan osan yritysten omistajien lukuisten valitusten jälkeen kaupunki nopeuttaa työtä ja aikoo saada ne päätökseen 30. syyskuuta mennessä. Huonon sään ja jatkuvan sateen vuoksi, jopa 24 tuntia vuorokaudessa, tämä määräaika on kuitenkin hieman epävarma, TPN huomauttaa.

Rakennustyöt tällä alueella ovat suurella tiellä, joka yhdistää Jomtieniin, jonne kaikki bahtibussit yleensä kulkevat ja jossa monet intialaiset turistit yöpyvät, syövät ja kävelevät. Tämän seurauksena yritysten omistajat, erityisesti ravintolat ja hotellit, ovat painostaneet kaupunkia voimakkaasti lopettamaan rakennustyöt.

Tietyöt South Pattaya Second Roadilla Walking Streetin varrella valmistuvat 30. syyskuuta mennessä, apulaispormestari ilmoittaa


4. Pattayan pormestari ilmoittaa rantapalveluiden hinnat ja lailliset myyntiajates

Yksi suurimmista muutoksista on rantakauppiaiden aukioloaikojen laillinen laajentaminen, pyyntö, jota on esitetty yli vuoden ajan. Rantakauppiaat kertoivat TPN-medialle, että monet asiakkaat haluavat nyt istua ja rentoutua auringonlaskun jälkeen rannoilla, mikä antaa myyjille mahdollisuuden vastata näiden asiakkaiden tarpeisiin.

Pattayan pormestari ilmoittaa rantapalveluiden hinnat ja lailliset myyntiajat


5. Pattayan kaupunginvaltuusto kehottaa kaupunginjohtajaa laajentamaan yöelämän paikkojen laillista toiminta-aluetta

Edellisen kerran yöelämän vyöhykkeitä laajennettiin kaksi vuosikymmentä sitten, vuonna 2002. Jos tämä ehdotus hyväksytään, se antaisi vihdoin Jomtienin, Nakluan ja Itä-Pattayan baarit ja viihdepaikat pysyä laillisesti auki myöhemmin ja toimia viihdepaikkoina. On kuitenkin olemassa joitakin huolenaiheita mahdollisesta melusaastuksesta tai konflikteista paikallisten asukkaiden kanssa. The Pattaya Newsin tekemä epävirallinen kysely osoitti, että 82 prosenttia kyselyyn osallistuneista paikallisista asukkaista hyväksyi idean.

https://thepattayanews.com/2022/09/24/pattaya-city-council-urges-mayor-to-broaden-legal-operating-zone-for-nightlife-venues/

Siinä se tälle viikolle. Pattaya News toivoo ensi viikon tuovan sinulle hyviä uutisia!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.