Pattayan pormestari ilmoittaa rantapalveluiden hinnat ja lailliset myyntiajat

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches ilmoitti rantapalveluiden hinnat ja lailliset myyntiajat.

Pormestari on määrännyt kaikki Pattayan kaupungin rajojen rantamyyjät noudattamaan tiukasti näitä hintoja seuraavissa palveluissa:

  1. Normaalit rantatuolit - enintään 50 bahtia päivässä
  2. Rantatuolien asettaminen - enintään 100 bahtia päivässä
  3. Pieni uimarengas – enintään 50 bahtia päivässä
  4. Iso uimarengas – enintään 100 bahtia päivässä

Lisäksi pormestari määräsi rantatuolien myyjien viralliset aukioloajat, jotka ovat maanantaista torstaihin klo 6-8 ja perjantaista sunnuntaihin klo 6-9 ja erityispyhinä. Tulevien tapahtumien, kuten Pattayan ilotulitusfestivaalin tai Loy Krathongin aikana myyjät saavat toimia klo 6-10

Lopuksi Poramase pyysi myyjiä olemaan kohteliaita, pitämään rannan puhtaana ja antamaan kävijöistä hyvän ensivaikutelman Pattayan hyvän matkailukuvan säilyttämiseksi.

Rantakauppiaat määrättiin aiemmin keskeyttämään palvelut virallisesti klo 6, mutta viime aikoina asiakkaiden määrä on lisääntynyt iltaisin, mikä on johtanut siihen, että myyjät ovat pyytäneet kuukausia laillista aukioloaikojen muutosta. Myyjillä oli aiemmin väliaikainen hyväksyntä pidennetyille aukioloajoille, mutta tämä on nyt pysyvä.

TPN huomauttaa, että jotkin Pattayan alueen rannat, kuten Dongtan Beach, voivat hieman muuttaa aukioloaikojaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.