Tietyöt South Pattaya Second Roadilla Walking Streetin varrella valmistuvat 30. syyskuuta mennessä, apulaispormestari ilmoittaa

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Apulaispormestari Manoch Nongyai ilmoitti, että meneillään oleva salaojitusprojekti South Pattaya Second Roadilla, joka yhdistää Beach Roadiin Walking Streetillä, valmistuu 30. syyskuuta 2022 mennessä, ja se korjaa pysyvästi lähialueiden tulvaongelmat.

Varapäämiehen vierailu tapahtui lounasaikaan tänään, 21., jotta projektin urakoitsija, Ektawee ja KS-yhtiöt, vauhdittaisivat projektia, josta paikallisten mukaan on jätetty vain 60 metriä ajokelpoista tietä.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Sijainen käsitteli myös hankkeen pahentamia alueen tulva-ongelmia ja sanoi, että South Pattaya Second Roadin tietyöt valmistuvat 30 mennessä ja ne ratkaisevat tulvan lopullisesti.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Sillä välin sijainen pahoitteli paikallisilta asukkailta ja turisteilta mahdollisia myöhäisillan ääniä ja selitti, että rakennustyöntekijöiden on tällä hetkellä työskenneltävä ympäri vuorokauden saadakseen projektin valmiiksi ennen läheistä määräaikaa.

Kun kaikki on selvää, sijainen lupasi, että urakoitsija korjaa hankkeen vaurioittamat tienvarsiliikkeet ja talot.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.