7-vuotias poika hukkui allashuvilassa Sattahipissa, Chonburissa

KUVA: กู้ภัยสว่างโรจนธรรมสถาน สัตหีบ

Sattahip, Chonburi -

7-vuotias poika hukkui 1.2 metriä syvään uima-altaaseen allashuvilassa Sattahipin kaupunginosassa, Chonburissa.

Sattahipin pelastustoimet ryntäsivät eilen 6. klo 30 julkistamattomaan uima-allashuvilaan Sattahipin kaupunginosassa saatuaan ilmoituksen 19-vuotiaan pojan hukkumisesta uima-altaaseen.

KUVA: กู้ภัยสว่างโรจนธรรมสถาน สัตหีบ

Tapahtumapaikka oli uima-allashuvilaksi muutettu omakotitalo. Pojan löysi uima-altaalta piika, jonka nimi oli salattu ja joka tuli illalla siivoamaan talon Polin mukaan. Everstiluutnantti Kawin Juirod Sattahipin poliisiasemalta.

Poliisi kuulusteli pojan isää Surasakia (poliisi ei ole jättänyt sukunimeä lapsen henkilöllisyyden suojelemiseksi). Surasak kertoi The Pattaya Newsille, että hän meni ulos töihin tavalliseen tapaan ja palasi kotiin illalla nähdäkseen poikansa vielä leikkivän talossa. Isä meni sitten lääkäriin, ja piika ilmoitti myöhemmin, että hänen poikansa oli hukkunut.

Ei ollut heti selvää, oliko poika jätetty ilman valvontaa isän työskennellessä ja hoitaessa asioita, ja everstiluutnantti Kawin ilmoitti lehdistölle, että asiaa tarkastellaan uudelleen.

Pol. Everstiluutnantti Kawin epäili, että poika saattoi kiivetä aidan yli päästäkseen uima-altaalle ennen kuin hän vahingossa putosi siihen. 7-vuotiaan ruumis kuljetettiin sairaalaan lisätutkimuksia varten. Tämä on kolmas hukkuminen uima-allashuvilassa Chonburin alueella tänä vuonna. Samanlainen tragedia tapahtui myös Sattahipissa, kun 4-vuotias poika hukkui uima-allashuvilassa muutama kuukausi sitten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.