4-vuotias thaimaalainen poika hukkui allashuvilassa Chonburissa

Sattahip, Chonburi -

 4-vuotias thaimaalainen poika hukkui uima-allashuvilassa Sattahipissa ja kuoli ollessaan veden alla minuutin.  

Noin kello 8.30 eilen, 29. toukokuuta, Sawang Rojanathamsathanin pelastuskeskus vastasi ilmoitukseen 4-vuotiaasta thaimaalaisesta pojasta, joka valitettavasti menehtyi hukkuessaan uima-altaaseen lomallaan perheensä kanssa uima-allashuvilassa Bang Sarayssa. osapiiri, Sattahipin piiri, Chonburi. 

Tragedia tapahtui kaksikerroksisessa yksityisessä huvilassa. Pojan kerrotaan leikkivän yksin uima-altaalla, kun hänen perheensä oli syömässä lähellä talon takaosassa. Poika putosi sitten altaaseen ja menehtyi ollessaan veden alla minuutin. Perhe ryntäsi sitten auttamaan tajuttuaan pojan epäilyttävän vaikenevan, mutta oli liian myöhäistä.   

Pojan perhe oli suruissa tapahtuneesta, ja The Pattaya News salasi heidän nimensä. Hänen ruumiinsa siirrettiin läheiseen sairaalaan myöhempää uskonnollista käsittelyä varten. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.