Perinteinen puhvelikilpailu käynnistyy Chonburissa 1.–9. lokakuuta ensi kuussa

KUVA: PRPATTAYA

Chonburi -

Perinteinen puhvelikilpailu, joka on järjestetty yli 150 kertaa Chonburissa vuosikymmenten aikana, aloittaa 151. kilpailunsa 1.–9.

Kilpailu käydään Mueang Chonburin piiritoimistossa erityisellä pitkällä hiekkaradalla, jonka vieressä odotetaan olevan paljon katsojia eri puolilta maakuntaa.

KUVA: PRPATTAYA
Buffalo Race on vuosittainen festivaali, joka järjestetään päivää ennen buddhalaisen paaston päivän päättymistä 10. lokakuuta osoittaakseen maanviljelijöiden kiitollisuuden vesipuhvelien kovasta työstä. Vaikka useimmat thaimaalaiset eivät enää käytä puhveleita viljelyyn, monet pitävät niitä edelleen lemmikkinä siteensä vuoksi.

Tapahtuma on todella ainutlaatuinen nähtävyys Thaimaassa ja Chonburissa ja houkuttelee tuhansia vierailijoita, sekä ulkomaisia ​​että kotimaisia, festivaalin aikana. Siellä on myös runsaasti ruokamyyjiä, kulttuurinäyttelyitä ja paljon muuta, jotta koko perhe on onnellinen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.