Suosituimmat paikalliset tarinat Pattayasta ja Chonburista viime viikolta: Pattayan strategia olla tulevaisuuden matkailukaupunki, uhkapeliratsia ja paljon muuta

Hei Pattaya-uutisten lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme, Pattayassa ja Chonburissa, viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain alueen ja maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat sunnuntaista 5. joulukuuta 2021 lauantaihin 11. joulukuuta 2021.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

1. Pattayan poliisi jatkaa laittomien uhkapelien tukahduttamista

Viime viikolla nähtiin useita suuria laittomien uhkapelien tukahduttamista, mukaan lukien väitetty online-kasino ja, mikä herätti paljon hämmentyneitä kommentteja sosiaalisessa mediassamme, lapsille suunnatut nosturipelit.

Yhdeksäntoista ihmistä pidätettiin väitetyssä online-uhkapelipaikassa Pattayan alueella

Pattayan poliisi tukahdutti laittomat nosturipelit

2. Thaimaan kuninkaallinen laivasto pelasti kuusi ulkomaalaista veneongelmien jälkeen Koh Khramin lähellä

Tämä oli merkittävä tarina viime viikolla, jossa kuusi ulkomaalaista, joista suurin osa oli Belgiasta, pelastettiin joutuessaan veneongelmiin Koh Khramin lähellä Sattahipissa. Onneksi ei tullut henkilövahinkoja.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto pelasti kuusi belgialaista turistia, kun he olivat juuttuneet saarelle Sattahipissa

Video: Kuusi ulkomaalaista pelastettiin veneongelmien vuoksi lähellä Sattahipia

3. Pattaya esittelee viiden vuoden strategian olla "tulevaisuuden matkailukaupunki"

Tämä herätti myös paljon hämmentäviä kommentteja.

Pattaya esittelee viisivuotisen strategiansa kehittää kaupunkia "tulevaisuuden matkailukaupungiksi"

4. Pattaya tutkii ehdotusta taksien korvaamisesta sähköajoneuvoilla

Tämä on myös osa viisivuotista strategiaa tehdä kaupungista "tulevaisuuden matkailukaupunki".

Pattaya tutkii ehdotusta muuttaa taksiautot sähköautoiksi osana Eastern Economic Corridor -projektia

5. Elefantinpoika toipui kärsittyään kymmenestä luotihaavasta, ansahaavoista, joiden uskotaan olevan laittomien salametsästäjien aiheuttamia

Onneksi elefantinpoika voi Nong Nooch Gardenin virkamiesten mukaan hyvin sen jälkeen, kun se pelastettiin Chanthaburin ansusta viime viikolla.

Loukkaantunut elefantinpoika, joka kärsi kymmenestä luotihaavasta ja on juuttunut ansaan, on nyt hoidossa Pattayalla

Siinä kaikki tälle viikolle! Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/