Loukkaantunut elefantinpoika, joka kärsi kymmenestä luotihaavasta ja on juuttunut ansaan, on nyt hoidossa Pattayalla

Pattaya -

Loukkaantunut elefantinpoika, jonka kerrotaan kärsineen kymmenestä luotihaavasta ja joutuneen ansaan Chanthaburissa, hoidetaan nyt Pattayalla.

Puistonvartijat löysivät neljän kuukauden ikäisen norsunpoikasen kansallispuistosta Chanthaburista viime kuussa. Naarasnorsun poikasta hoidetaan nyt Nong Nooch Garden Pattayalla. Puiston viranomaiset antoivat hänelle nimen "Fah Sai" (kirkas taivas).

Eläinlääkäri Dej Siridmarong kertoi The Pattaya Newsille: "Hänen vasen etujalka oli saanut vakavia vammoja ainakin kymmenestä luotihaavasta. Hänen oikea etujalkansa jouduttiin myös melkein amputoimaan ansan aiheuttaman infektion vuoksi. Olemme leikaneet pois osan hänen tartunnan saaneesta jalasta pelastaaksemme hänen henkensä."

"Olemme vetäneet yhden luodin hänen jalkastaan, kun taas meidän on suoritettava tulevia operaatioita muiden luotien poistamiseksi lähipäivinä. Hän osaa nyt kävellä."

National Parks Wildlife and Plants Conservation Departmentin Si Rachan toimiston johtaja Ruamsin Manajongprasert kertoi Pattaya Newsille: "Olemme tehneet ilmoituksen poliisille löytääksemme epäillyn, joka teki tämän elefantille. Uskomme, että laittomat salametsästäjät olivat vastuussa. On ihme, että hän selvisi."

Nong Nooch Garden -puiston virkamiesten mukaan Fah Sai on myös kuulemma kasvanut lähelle muita puiston norsuja, mukaan lukien yksi emonorsu, joka on kuulemma adoptoinut Fah Sain ja saavan voimansa takaisin joka ikinen päivä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.