Pattaya tutkii ehdotusta muuttaa taksiautot sähköautoiksi osana Eastern Economic Corridor -projektia

Pattaya -

Pattaya City tutkii ehdotusta muuttaa taksiautot sähkötaksiautoiksi, mikä olisi ensimmäinen paikka EEC:ssä (Eastern Economic Corridor) ja se olisi suunnittelijoiden mukaan merkittävä askel eteenpäin kestävässä ympäristöystävällisessä matkailussa Thaimaassa. ja Pattaya. 

Suuri kokous pidettiin tiistaina (7. joulukuuta), ja sitä johti Pattayan kaupungin pormestari Sontaya Kunplome, useat ETY:n jäsenet ja SNC Groupin (An laitevalmistaja) edustajat.

Pormestari Sonthaya kertoi TPN-medialle: "Kehitämme edelleen tiloja kaupungissa teknologian ja digitaalisten järjestelmien avulla. Samalla tuemme Pattayan matkailun Green City -visiota ympäristönhoidolla NEO Pattaya -konseptin puitteissa.

TPN-media huomauttaa, että maallikon termein tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Pattaya luo pohjaa kunnianhimoinen viisivuotissuunnitelma, jota käsittelimme aiemmin TÄÄLLÄ.  Tämä tukee laajempaa näkemystä itäisestä talouskäytävästä, josta olemme kirjoittaneet monia artikkeleita vuosien varrella. Jos haluat tiivistelmän ETY-suunnitelmasta, napsauta tästä.

ETY-komitea on myös suunnitellut Pattayalle monia tulevia projekteja, kuten nämä.

"Tutkimme nyt julkisen liikenteen turvallisuusjärjestelmää vähentääksemme saastumista tulevaisuuden matkailukaupungissa (Pattayan uusi "muotisana" kaupunginjohtajan mukaan). Taksiautoja testataan muuntumaan sähkötakseihin tukemaan uusia taloudellisia, sosiaalisia, ympäristöllisiä ja kulttuurisia tyylejä. Aiomme kokeilla näitä sähköautoja Pattayassa ja jos onnistumme toteuttamaan ne yleisenä Chonburi-mallina. Pormestari jatkoi.

TPN-media totesi, että testiajoneuvot sähkötakseina olisivat paljon pienempiä kuin Pattayalla nykyisin käytössä olevat taksit, mutta pormestari ja hänen tiiminsä uskovat, että tämä miellyttäisi ihmisiä, jotka haluavat tehdä myönteisiä vaikutuksia ympäristöön ja lisäisi myös näkyvää "viehätys" Pattayan taksijärjestelmään.

Ehdotus on vielä lapsenkengissään ja tarvitsee määrittelemättömän ajan Pattayan kaupunginvaltuuston, ETY:n komitean ja muiden asiaankuuluvien virastojen hyväksynnän saamiseksi eteenpäin, toteaa TPN:n kirjoittaja Adam Judd.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.