Pattaya esittelee viisivuotisen strategiansa kehittää kaupunkia "tulevaisuuden matkailukaupungiksi"

Pattaya -

Pattaya Cityn ja Burapha Universityn viranomaiset laativat yhdessä ”Pattayan kaupungin kehityssuunnitelman 2023-2027” Pattayasta tulevaisuuden matkailukaupungiksi, pormestari Sonthaya Klunplome paljasti eilen 8. joulukuuta.

Suunnitelman tarkoituksena on tehdä Pattayasta viranomaisten mukaan "tulevaisuuden matkailukaupunki".

Viisivuotinen strategia keskittyy talouden ja ympäristön tasapainoon, elämän laatunäkökohtiin, mukaan lukien terveys, koulutus, yhteiskunta ja ympäristö, sekä vaihtoehtoisten urataitojen lisäämiseen nuorille sukupolville digitaalisella aikakaudella Covid-19-pandemian jälkeen. .

Pormestari sanoi: "Covid-19:n noin kaksi vuotta kestäneen kotimaisen leviämisen vuoksi Thaimaan on tehtävä valtava kehitys monella tapaa. Pattayalla muutos on jossain määrin yhdenmukainen NEO PATTAYA -suunnitelman kanssa, jonka olemme aloittaneet 3 vuotta sitten kestävän tulevaisuuden matkailun edistämiseksi.

"Siksi tämän viisivuotisen kehitysstrategian suunnittelivat kaikki asiaan liittyvät alat ja sillä on potentiaalia tukea EEC (Eastern Economic Corridor) -matkailukeskusta ja nykyistä monikulttuurista elämäntapaa, jotta Pattayasta tulee jälleen kansainvälisten taloudellisten mahdollisuuksien kaupunki."

Suunnitelmaa ehdotetaan Pattayan kaupunginvaltuustolle, ja siinä esitetään viisi päätehtävää, mukaan lukien: 1. Elämänlaadun ja turvallisuuden parantaminen; 2. Parannetaan infrastruktuurin tehokkuutta ETY:n tukemiseksi; 3. Edistää taloudellista ja ympäristöystävällistä innovaatiota; 4. Luonnonvarojen ja ympäristön kestävä hallinta; 5. Tehosta Pattaya Citystä moderni ja erittäin tehokas organisaatiokaupunki

​Toimenpidesuunnitelma tehdään yhteistyössä ETY-komitean, luonnonvara- ja ympäristöministeriön, digitaalitalouden ja -yhteiskunnan ministeriön, julkisten töiden osaston ja useiden paikallisten yhteisöjen kanssa. Se on sekä ennakoiva että reagoiva kansallisen taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen, matkailun yleissuunnitelman ja itäisen talouskäytävän (EEC) investointien laajentamissuunnitelmien mukaisesti, mukaan lukien:

  1. Talouden elvytyssuunnitelmat: kuten kotimaan matkailun ja paikallisten markkinoiden edistäminen, helposti saavutettavan markkinointialustan kehittäminen kaikille yrittäjille, Naklua Community Marketin kehittäminen kulttuuri-, yhteisö- ja luontomatkailukohteena jne.
  2. Ihmisten osaamisen kehittämissuunnitelmat: kuten taitokoulutusohjelma nuorille sukupolville hyvinvointiliiketoiminnasta, sähköautoista, sähköisestä kaupankäynnistä, koodausohjelmista ja robottiohjelmista samalla kun luodaan digitaalista oppimista paikallisissa kouluissa ja kansainvälisissä lääketieteellisissä keskuksissa Pattaya Cityssä jne.
  3. Ympäristösuunnitelmat: kuten "Pocket Park" -puiston rakentaminen ihmisten elämänlaadun parantamiseksi, Pattayan ainoan mangrovemetsän kehittäminen ekomatkailukohteena, suurien puiden hoito koko Pattayassa jne.
  4. Teknologiasuunnitelmat: kuten "Big Datan" luominen, integroidun tiedon kerääminen kaupungin hallintoa ja turvallisuutta, digitaalista kansanterveyttä varten jne.
  5. Infrastruktuurisuunnitelmat: kuten kevytraitiovaunun/raitiovaunun rakentaminen tukemaan ETY:n liikennettä, vesiongelmien kestävä ratkaisu, yleisen turvallisuuden ja valvontajärjestelmien kehittäminen jne.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.