Itäisen talouskäytävän komitea hyväksyy 80 miljoonan bahtin budjetin Pattayan matkailun parantamiseen, laituriin

Pattaya-

Itäisen talouskäytävän (EEC) komitea on hyväksynyt Pattayalle 80 miljoonan bahtin budjetin matkailualueiden kehittämiseksi ja uuden laiturin rakentamiseksi.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem selitti Pattaya Newsille, että budjetti jaetaan kolmeen osaan, jotka koskevat seuraavia:

  1. Pattayan kukkula-alueen täydennys, kunnostus ja parannukset, joihin kuuluu kuuluisa Pattayan kyltti matkailun kehittämiseksi. Tarkkoja yksityiskohtia siitä, mitä parannellaan, ei ole erikseen paljastettu, mutta sen odotetaan sisältävän kävelyreittien parantamisen, pääsyn helpotuksen ja muita elämänlaadun parannuksia.
  2. Pattayan matkailu- ja liikenneongelmien ratkaiseminen. Krating Lain ja Jomtienin rannalle ehdotetaan rakennettavan kaksi turistilaituria. Molemmille ehdotuksille tehdään ympäristöselvitys sekä kestävän kehityksen tutkimus. Lopullisena tavoitteena olisi lieventää Bali Hain laituriin kohdistuvaa painetta ja mahdollistaa muiden vaihtoehtojen pääsy saarille, erityisesti Koh Larniin.
  3. Koh Larnin kehittäminen, mukaan lukien laiturialueen korjaaminen ja yleisten parannusten tekeminen.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.