Pattayan poliisi tukahdutti laittomat nosturipelit

Pattaya -

Pattayan kaupungin poliisi tukahdutti laittomat nosturipelit Pattayassa viime yönä (10. joulukuutath). Kambodžalainen mies pidätettiin myös tukahdutuksen yhteydessä, ja häneltä takavarikoitiin kolme nosturikonepeliä.

Pattayan poliisi sai paikallisilta ilmoituksen, että monet ihmiset pelasivat nosturikonepelejä Tree Town Marketilla Soi Bua Khaossa. Uuden poliisipäällikkö eversti Kunlachart Kunlachain johtama Pattayan kaupungin poliisin ryhmä tutki käymälöiden edustalla olevaa aluetta.

Poliisin kerrotaan löytäneen alueelta monia thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​pelaajia. Kambodžalainen mies, 24-vuotias Kwang Sok, joka sanoi olevansa vain talonmies, pidätettiin. Hänet vietiin Pattayan poliisiasemalle lisätutkimuksia varten. Poliisi takavarikoi tältä alueelta kolme nosturikonepeliä.

Eversti Kunlachart kertoi The Pattaya Newsille: "Jos joku huomaa Pattayan alueella nosturipelejä tai muita rahapelilaitteita, ilmoita niistä meille tai soita numeroon 191, 24 tuntia vuorokaudessa."

Thaimaa pitää automaatteja rahapelilaitteina ja hyökkää niihin säännöllisesti, TPN media toteaa. Useat aktivistiryhmät Thaimaassa väittävät myös, että koneet turmelevat pieniä lapsia ja opettavat heitä pelaamaan palkintoja pienestä pitäen. Nämä ryhmät ovat myös erittäin vastuussa pelien säännöllisistä tukahduttamistoimista, mikä saa usein huvittuneita vastauksia ihmisiltä, ​​jotka tulevat maista, joissa koneet ovat laillisia.

Pattayan kotipaikka Chonburi on viime aikoina vastustanut uhkapelaamista yleisesti ottaen toivoen voivansa välttää joulukuun 2020 toistumisen, jolloin laitonta uhkapeliä syytettiin Covid-19-epidemiasta, joka peruutti Pattayan uudenvuodentapahtuman ja lähetti provinssin ja suurimman osan maa viiden viikon sulkulle.

Thaimaassa on yksi maailman tiukimmista rahapelien vastaisista laeista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.