Faktantarkistus: Mikä on Pattayan "uudelleenavautumisen" nykyinen tilanne lokakuussa?

Pattaya, Thaimaa-

  Viime päivinä on ollut paljon ristiriitaisia ​​artikkeleita ja mediahuomiota Pattayan mahdollisesta "uudelleenavautumissuunnitelmasta" jo lokakuussa viime päivinä, ja halusimme päivittää lukijoillemme nykyiset tosiasiatiedot. Tämä perustuu siihen, että henkilökuntamme osallistuu lukuisiin kokouksiin paikallisesti ja on tietoinen tilanteesta paikan päällä.

  Emme aio käyttää tätä artikkelia käydäksemme läpi ehdotuksen perusteellisesti, voit napsauttaa tätä, jos et ole perehtynyt viimeaikaisiin ehdotuksiin.

  Tässä tämänhetkiset faktat:

 

  1. Tällä hetkellä yksikään ehdotus ei ole vielä virallinen. Ne ovat kaikki ehdotuksia/keskusteluja. Voit napsauttaa tästä saadaksesi lisää siitä.

  2. Pormestari Sonthaya Khunplumen mukaan Pattaya on valmis avaamaan yllä olevan ehdotuksen ja on täyttänyt Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) -vaatimukset, mukaan lukien kaupungin virkamiesten mukaan 70 %:n rokotustavoite koko Pattayan kaupungissa. Se perustuu kuitenkin vakituisten asukkaiden/talojen rekisteröintiin, eikä se välttämättä sisällä suurta ulkomaalaista/siirtolaista/muuttuvaa yhteisöä. Lisäksi maalitolpat saattavat siirtyä CCSA:n viime viikon aikana antamien lausuntojen mukaan 80 prosenttiin Covid-vapailla vyöhykkeillä, kuten Pattaya. Tämä vaatisi lisäaikaa.

  3. Vaikka "avataan", se ei ole "lentää sisään, heiluttakaa passia ja rokotteen tilaa, ehkä tee yksi testi ja mene minne haluat." Suosittelemme, että luet ehdotuksen perusteellisesti tämän artikkelin yläosassa, pitäen mielessä, että se voi muuttua ja jopa tiukeutua. Ei ole mitään takeita siitä, että kaikki liike-elämän sektorit, erityisesti yöelämä ja baarit, jotka ovat tällä hetkellä suljettuina kuusi kuukautta putkeen, saisivat avautua ehdotuksen mukaisesti.

  4. Pattayan pormestari Sonthaya Khunplumen mukaan todellinen "ei karanteenia" ja rajoitettu sääntöjen avaaminen tapahtuisi todennäköisesti vasta aikaisintaan tammikuussa 2022. Kaikkiin sitä edeltäviin "avauksiin" liittyy todennäköisesti monia sääntöjä ja rajoituksia, kuten yllä todettiin, mukaan lukien toistaiseksi suurlähetystön tai konsulaatin saapumistodistuksen (COE) vaatiminen, vakuutus, useita Covid-19-testejä, pakollinen oleskelu SHA+ -hotellissa. (ei sinun asuntosi) ja kaikki siihen liittyvät paperityöt.

  5. Muut paikat, jotka on suunniteltu "uudelleenavaamiselle" ovat Bangkok, Chiang Mai, Cha-am ja Hua Hun. Kansanterveysministeriön ja TAT:n mukaan Pattaya on pisimmälle rokotuksiin/valmisteluihin liittyvissä avaamisvaatimuksissa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Pattaya saisi avautua ja muut eivät, he voivat odottaa, että kaikki on valmista, minkä Bangkok ennustaa lokakuun lopusta marraskuun puoliväliin useista tekijöistä riippuen. Lisäksi suuria huolenaiheita aiheuttaa Pattayan läheisyys Bangkokiin ja alueelta lähtevät ihmiset, mikä tarkoittaa, että he haluaisivat Bangkokin asianmukaisen rokotuksen ensin.

  6. Huomenna, torstaina 23. syyskuuta, on virallinen tapaaminen TAT:n, kansanterveysministeriön ja asiaankuuluvien virastojen kanssa CCSA:n kanssa. Tämä siirtyy sitten pienemmistä paneeleista suurempiin paneeleihin viikonloppuna ja huipentuu suureen kokoukseen maanantaina 27. syyskuuta. Tässä kokouksessa käsitellään monia asioita, mukaan lukien hätäasetus, ulkonaliikkumiskiellot, viihdepaikat, vyöhykkeiden luokitukset ja paljon muuta. Voit lukea lisää tästä kokouksesta napsauttamalla tätä.

  7. Ei todennäköisesti ole mitään virallista ennen ensi viikon alkua. Avautuuko Pattaya lopulta? Joo. Tuntevatko kaupungin viranomaiset olevansa valmiita avautumaan? Joo. Salliiko CCSA Pattayan avaamisen? Lopulta, mutta monet tekijät vaikuttavat. Suosittelemme vahvasti, että et osta lentolippuja ja odotat ja pidämme silmällä säännöllistä kattavuuttamme, jossa tarjoamme aina tosiasiallista, paikan päällä olevaa, ei-koottua tietoa tilanteesta täällä Pattayalla.

  8. Thaimaan matkailuviranomaisen kuvernööri Yuthasak Supasorn ilmoitti tänään, 22. syyskuuta, ulkomaiselle lehdistölle, että suunnitelma turistikaupunkien uudelleen avaamisesta viivästyi marraskuuhun, koska kyseiset alueet eivät olleet saavuttaneet rokotustavoitteita (vaikka, kuten todettiin, Pattayalla on.). Kokoukset pidetään kuitenkin vielä tänä viikonloppuna, eikä virallista päätöstä CCSA:sta ole vielä tehty.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Pattayan suurin painopiste tällä hetkellä on avautua kotimaan matkailulle jo maassa. Kaupunki on suunnitellut useita tapahtumia seuraavien kuukausien ajaksi, panostaen niiden korkeaan rokotusasteeseen ja toiveikkaaan CCSA:n hyväksyntään. Kaikki nämä tapahtumat tarvitsevat kuitenkin lopullisen hyväksynnän ja kokoontumis-/rajoitussääntöjen helpottamista, ja ne ovat vain alustavia.

Klikkaa tästä nähdäksesi alustavan tapahtuman aikataulun.

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.83 (6 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/