Pattaya Mayor julkaisee virallisesti alustavan tapahtumaaikataulun lomakaudelle: ilotulitus, musiikkifestivaali ja paljon muuta - mutta vaatii lopullisen CCSA:n hyväksynnän

Pattaya -

Pattayan kaupungin pormestari puhui TPN:n toimittajille tänä iltapäivänä tämän vuoden 26. ja 27. marraskuuta järjestettävästä ilotulitusfestivaalista, joka on kaupungin kalenterisuunnitelmassa, mutta tarvitsee vahvistuksen ja lopullisen hyväksynnän CCSA:lta (Center for Covid-19 Situation Administration) ennen muuttoa. eteenpäin.

Pattayan kaupungin pormestari Sontaya Khunplome kertoi Pattaya News -tiimille tänään: "Ilotulitusfestivaali listattiin 26. marraskuutath-27th aikataulu on nyt jaettu sosiaalisessa mediassa useiden sivujen, ryhmien ja yritysten toimesta. Pattayalla on monia tapahtumia, joita on siirretty maaliskuusta lähtien. Halusin käsitellä virallisesti näiden tapahtumien tilaa, koska meillä on ollut niistä monia kysymyksiä sen jälkeen, kun ne vuotivat sosiaalisessa mediassa viime päivinä.

"Lokakuun 1 päivästä alkaenstJoitakin kaupunkeja ehdotetaan avautuvan kansainvälisille rokotetuille turisteille. Pattaya on osa tätä ehdotustaChonburi on kuitenkin edelleen enimmäisvalvontavyöhyke ja monien Covid-19-rajoitusten alainen. Meidän tulee myös keskittyä kotimaan matkailuun ja olla valmiita ottamaan kotimaisia ​​vieraita takaisin monilla tapahtumilla, kuten viime vuonna, joka oli suuri menestys. Emme voi istua ja odottaa ikuisesti, Meidän on valmistauduttava näihin aktiviteetteihin ja varauduttava parhaisiin tämän vuoden viimeisiin kuukausiin rakentamalla toimintaa ja tapahtumia niin kotimaisille kuin ulkomaisille matkailijoille. Milloin/jos CCSA lieventää nykyisiä kokoontumisia, sosiaalisia tapahtumia, viihdettä, konsertteja ja vastaavia aktiviteetteja koskevia rajoituksia, aiomme olla valmiita ja pystyä olemaan yksi ensimmäisistä Thaimaan maakunnista, joka jatkaa säännöllisiä suuria tapahtumia. Haluamme myös suunnitella tapahtumia muusikoille ja esiintyjille, jotka ovat olleet työttömänä viimeiset kuusi kuukautta ja joilla on ollut vaikeuksia yhtä paljon kuin monet yrittäjät." Pormestari jatkoi.

"Siksi olemme koonneet tämän vuoden jälkipuoliskolle tämänhetkisen aikataulun (katso alla) tapahtumista ja suunnittelemme ja kokoamme niitä parhaillaan. Haluamme vielä kerran korostaa, että tämä riippuu CCSA:n hyväksynnästä, mutta koska rokotusohjelma on kiihtynyt paikallisesti ja lähestymme nopeasti 70 prosenttia paikallisista asukkaistamme rokotetuista, sairaalahoitomäärät ja vakavat tapaukset ovat edelleen alhaiset ja tilanne paranee valtakunnallisesti, odotamme tämän luvan saavan." Pormestari totesi.

"Tapahtuman aikataulu on tällä hetkellä 22. lokakuutand - 23rd:Pattayan musiikkifestivaali joka jatkuu neljä viikkoa joka viikonloppu ja sen on tarkoitus käynnistää tapahtumien ja Pattayan paluu 19. marraskuutath meillä on a Loy Krathong festivaaleilla ja 26. marraskuutath -27th: Pattayan ilotulitusfestivaali"

"Lisäksi"Naklua Walk and Eat -festivaali on suunniteltu tapahtuvan joulukuun alusta ainakin ensi vuoden tammikuun loppuun asti.

”Lopuksi valmistaudumme myös Pattayan lähtölaskentafestivaali uudelle vuodelle, joka viime vuonna peruttiin Covid-19:n vuoksi ja pettyi moniin, mukaan lukien ohjelmaan tulleet kymmenet muusikot. Toivomme, että voimme korjata sen tänä vuonna ikimuistoisella lähtölaskentalla. Pormestari selitti.

"Kaikki nämä tapahtumat kuitenkin riippuvat COVID-19-tilanteenhallintakeskuksesta (CCSA) hyväksyntää varten ja riippuu Covid-19-tilanteesta. Toivomme kuitenkin, että voimme järjestää kaikki nämä tapahtumat turvallisesti Covid-19-varotoimien avulla. Pidimme turvallisesti monia tapahtumia viime vuonna ja opimme paljon siitä, miten se tehdään, tänä vuonna aiomme tehdä samoin pienin muutoksin ja työskentelemällä CCSA:n kanssa. Olemme myös tutkineet ulkomaisia ​​maita, kuten Iso-Britanniaa, kuinka ne ovat onnistuneesti tuoneet festivaaleja ja tapahtumia takaisin ja suunnittelevat mukauttavansa joitain toimintatapojaan ja käytäntöjään. Pormestari päätti.

TPN-media tiedottaa tapahtumista lisää, kun päivämäärät lähestyvät. Alla on artikkeli, jonka kirjoitimme viikonloppuna ilotulitusfestivaalin ympärillä olevista huhuista ennen pormestarin virallista lausuntoa.

Pattayan kaupungin johtajat ovat aloittaneet alustavan, alustavan suunnittelun viikonlopputapahtumille marras- ja joulukuussa, mutta ovat korostaneet, että mikään tapahtuma ei ole vielä "kiveen hakattu" Covid-19-tilanteen vuoksi ja että ne voivat muuttua.

Pattaya haluaisi järjestää ilotulitusfestivaalin, Loy Krathong -festivaalin ja muita tapahtumia seuraavien kuukausien aikana, mutta lopullisia päätöksiä ei ole vielä tehty

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.4 (5 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.