Pattaya haluaisi järjestää ilotulitusfestivaalin, Loy Krathong -festivaalin ja muita tapahtumia seuraavien kuukausien aikana, mutta lopullisia päätöksiä ei ole vielä tehty

Pattaya, Thaimaa-

  Pattayan kaupungin johtajat ovat aloittaneet alustavan, alustavan suunnittelun viikonlopputapahtumille marras- ja joulukuussa, mutta ovat korostaneet, että mikään tapahtuma ei ole vielä "kiveen hakattu" Covid-19-tilanteen vuoksi ja että ne voivat muuttua.

Tämä seuraa useita sosiaalisen median verkkosivustoja ja sivuja, jotka julkaisevat päivämääriä suurille tapahtumille, kuten ilotulitusfestivaaleille, 26. ja 27. marraskuuta tänä vuonna. TPN-media huomauttaa, että tämä päivämäärä EI ole lopullinen ja virallinen, ja se on vain alustava, epävirallinen ehdotus.

Kaupungintalon lähteiden mukaan, joiden kanssa TPN-media on puhunut, on ollut alustavaa suunnittelua, ehdotuksia ja keskusteluja useista tapahtumista, mukaan lukien suosittu ilotulitusfestivaali, New Years Countdown, ruokafestivaalit, Loy Krathong ja paljon muuta.

Mitään näistä ei kuitenkaan ole vielä "virallisesti" julkistettu PR Pattayan kautta, eivätkä ne todennäköisesti ole virallisia ennen kuin Covid-19-tilanne ja CCSA:n asettamat rajoitukset tulevat selvemmiksi seuraavien useiden viikkoa.

Pattayan kaupungin pormestarin Sonthaya Khunplumen mukaan Pattayan rekisteröidyistä väestöstä 70 % pitäisi olla täysin rokotettuja lokakuun alkuun mennessä. Pattayan kaupungin johtajat toivovat, että tämä lähestyy reilusti yli 80 prosenttia marraskuuhun mennessä, varsinkin kun on tulossa 12-17-vuotiaita nuoria, jotka suunnitellaan rokotettavaksi koulua varten koko lokakuun ajan.

Pattayan kaupungin johtajat toivovat, että tällä korkealla rokotusasteella CCSA sallii heidän järjestää taloudellisesti tärkeitä tapahtumia, jotka historiallisesti ajavat kaupunkiin kymmeniä tuhansia kotimaisia ​​matkailijoita, ei edes harkitse, sallitaanko ulkomaiset turistit tulla muiden ehdotusten mukaisesti ilman karanteenia.

Viime vuonna, kun rajat suljettiin, mutta Covid-19:n leviäminen maan sisällä oli viranomaisten mukaan rajallista, Pattaya järjesti kuukausien ajan lähes joka ikinen viikonloppu tapahtumia, jotka auttoivat merkittävästi paikallisten yritysten omistajia ja ajoivat menestyksekkäästi monia kotimaisia ​​matkailijoita Pattayaan.

Tämä on myös tämän "korkean kauden" toivo, mutta se ei suinkaan ole taattua, ja se riippuu paikallisten ja alueellisten johtajien käsissä olevista päätöksistä. CCSA:n toimeksiantojen mukaisesti Pattayan suosittu yöelämä ja viihdeteollisuus on suljettu kuudeksi kuukaudeksi, ja yli 25 hengen tapahtumat ovat tällä hetkellä kiellettyjä, ja kaikenlaiset "juhla"tapahtumat, erityisesti alkoholiin keskittyvät, on kielletty osallistujamäärästä riippumatta. Tämä on öisen ulkonaliikkumiskiellon ja muiden rajoitusten ja sulkemisten lisäksi.

Chonburi, Pattayan provinssi, raportoi myös edelleen keskimäärin yli 800 Covid-19-tapauksesta päivässä, vaikka suurin osa on jäljitetty tehtaille, rakennusleireille ja teollisuusalueille. Chonburi on myös edelleen suurin ja tiukka valvontavyöhyke, eikä CCSA todennäköisesti laske sitä tästä asemasta lähitulevaisuudessa, ennen kuin tapaukset vähenevät ja rokotusmäärät jatkavat nousuaan. Jotta tapahtumia voisi tapahtua, nämä säännöt, rajoitukset ja värikoodit on kumottava.

TPN-media päivittää lukijamme heti, kun jokin näistä ehdotetuista tapahtumista tulee viralliseksi.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/