Thaimaan kansanterveysministeriö sanoo, että kaikkien 12–18-vuotiaiden opiskelijoiden odotetaan saavan täydet Covid-19-rokotukset ennen paikan päällä tapahtuvaa oppimista koko maassa marraskuun puoliväliin mennessä.

KUVA: Manager Online

Kansallinen -

Thaimaan kansanterveysministeriö odottaa opiskelijoiden valtakunnallisesti saavan täydellisen kahdesta annoksesta Pfizer-rokotteita ennen kuin virallisesti paikan päällä tapahtuva oppiminen alkaa kouluissa 15. marraskuuta mennessä.

Suphat Champatong, opetusministeriön apulaiskantsleri, paljasti tänään, 16. syyskuuta, edistyneen Pfizer-rokotteen myöntämisessä 12–18-vuotiaille opiskelijoille, sillä kansanterveysministeriö käynnistää jakosuunnitelman määräämällä aluksi kaikki oppilaitokset valmistautumaan. opiskelijoiden nimet ja lukumäärä, kun hän tapasi asianomaisten virastojen kanssa jakamista koskevia tietoja ja keskinäistä ymmärrystä rokotteen suhteen 10.-17.

Oppilaitokset pitävät 17.-22. yhteisymmärrystapaamisen vanhempien kanssa lasten rokotuksista. Oppilaitokset kutsuvat vanhemmat allekirjoittamaan suostumuslomakkeen lastensa rokotuksiin 22.-24. Tuona päivänä koulut tietävät tarkan määrän opiskelijoita, jotka suostuivat saamaan pistokset.

TPN-media huomauttaa, että ei ole selvää, mitä tapahtuu lapsille, joiden vanhemmat eivät suostu siihen, ja jos he eivät pääse osallistumaan henkilökohtaiseen kouluun. 

KUVA: Prachachat

Suphat sanoi: "Jos prosessi on aikataulun mukainen, ensimmäinen injektio alkaa lokakuun ensimmäisellä viikolla ja jotkut lapset saavat toisen annoksen lokakuun lopussa. Kaikkien rekisteröityneiden opiskelijoiden odotetaan saavan vähitellen toisen rokotteen 15. marraskuuta mennessä, minkä seurauksena jotkin tummanpunaisen alueen maakuntien koulut voivat aloittaa oppitunnit paikan päällä jo 1. marraskuuta."

"Ja jos opiskelijoiden rokotukset sujuu suunnitelmien mukaan, on odotettavissa, että kaikki valtakunnalliset peruskoulutuskomission (OBEC) ja Office of Vocational Education Commissionin (VEC) alaiset oppilaitokset pystyvät täysin hoitamaan paikan päällä tapahtuvan oppimisen. 15. marraskuuta mennessä."

TPN-media huomauttaa, että vaikka koulut ovat käynnissä joissakin osissa maata, lähinnä maaseudulla, muissa "tummanpunaisissa" maakunnissa, jotka ovat olleet Covid-19-tartuntojen keskuksena koulu on ollut poissa melkein kuusi kuukautta ja kestää seitsemän kuukautta. siihen mennessä, kun opiskelijat ehdotuksen mukaan saisivat palata kouluun.

Ehdotuksen tavoitteena on myös, että 100 % opettajista ja henkilökunnasta, mukaan lukien ulkomaalaiset opettajat, rokotetaan sekä opiskelijoiden säännöllinen testaus kouluissa. Ei myöskään ole vielä täysin selvää, mitä tapahtuu oppilaalle, jonka testitulos on positiivinen, tai johtaako se "polvinäkitykseen" kokonaisten koulujen tai piirien sulkemisesta huolimatta korkeista rokotusmääristä ja siitä, että useimmat oppilaat ovat oireettomia.

Kansanterveysministeriö ei myöskään ole tällä hetkellä selventänyt nuorempia lapsia koskevia suunnitelmia paitsi mainitsemalla, että asianomaiset Thaimaan valtion virastot tutkivat edelleen mahdollisuutta sallia Sinopharm-rokoteruiskeet kolmevuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, mutta se vaatii lisätutkimusta ja hyväksyntää Thaimaan FDA. Varhaiset ehdotukset ehdottavat säännöllistä, ellei päivittäistä, antigeenitestausta opiskelijoille, jotka ovat liian nuoria ottamaan rokotetta.

Tämä ehdotus on tarkoitettu yhdistettäväksi kattaviin suunnitelmiin koulujen turvallisuuden varmistamiseksi, mukaan lukien lämpötilatarkastukset, vaadittu maskin käyttö, sosiaalinen etäisyys ja muut varotoimet.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.