Thaimaan matkailuviranomainen aikoo ehdottaa karanteenitonta matkailua "One SOP One System" -järjestelmän mukaisesti täysin rokotetuille ulkomaalaisille

Kansallinen -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) valmistautuu esittelemään taloustilanteen hallinnan keskukselle (CESA) karanteenittoman matkailuehdotuksen täysin rokotetuille ulkomaalaisille "One SOP One System" (OSOS) -järjestelmän mukaisesti, joka otetaan käyttöön lokakuussa. .

Esitys esitetään vastaavasti hallituksen maan avaamissuunnitelman toisen vaiheen kanssa 1. lokakuuta. Suunnitelmaan tulee myös viisi muuta aluetta, nimittäin Chiang Mai, Pattaya, Hua Hin, Cha-am ja Bangkok. Raportoimme eilen täällä ensimmäistä kertaa suunnitelmasta, joka todennäköisesti muuttuu edellisestä ehdotuksesta.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn paljasti lehdistölle tänään 14. syyskuuta, että TAT on keksinyt uuden matkailuohjelman, koska aiemmat vaatimukset olivat monimutkaisia ​​ja houkuttelivat paljon vähemmän ulkomaalaisia ​​kuin viranomaiset odottivat. TPN Media huomauttaa, että tähän sisältyy Pattayan laajalti kritisoitu Move On -suunnitelma, jonka monet pitivät liian rajoittavana eikä hyödyttäisi useimpia yrityksiä. Voit lukea aiemmasta ehdotuksesta täältä.

"Tämän OSOS-suunnitelman mukaisesti jokainen provinssi soveltaa samoja SOP:ita (standarditoimintamenettelyjä), jotka mahdollistavat turistien liikkumisen vapaammin määrätyillä alueilla", hän sanoi.

Tämä on vähintäänkin hämmästyttävä U-käännös online-tarkkailijoiden mukaan, sillä vain 48 tuntia aiemmin TAT oli edelleen ajanut Move On Plania ja vastaavia, rajoitetumpia suunnitelmia.

Maallikolla tämä tarkoittaa yhtä suunnitelmaa kaikille viidelle uudelle alueelle, ei viittä erillistä suunnitelmaa, mikä yksinkertaistaa prosessia. Pohjimmiltaan suunnitelma nykyisessä ehdotuksessaan siirtyisi turvallisesta ja suljetusta reitistä (matkat) sallimaan turistien liikkumisvapaus koko alueella, kuten Pattayassa tai Hua Hinissa. Ehdotuksen mukaan turistin tulisi silti majoittua SHA+ -hotellissa ja täyttää erilaiset paperityöt, testaukset ja muut vaatimukset, mutta hänellä on oltava liikkumisvapaus ja mahdollisuus mennä minne haluaa, kuten Phuket Sandbox -suunnitelmassa.

TPN-media haluaa korostaa, että tämä on vain ehdotus, ja sillä on vielä useita hyväksyntää. Ei myöskään ole takeita siitä, että kaikki sektorit, kuten baarit tai viihde, saisivat avautua ehdotukselle. Se on kuitenkin merkittävä parannus aiempaan ehdotukseen, joka olisi rajoittanut matkailijat ja vierailijat yhteen lomakeskukseen ja opastetut kierrokset valittuihin nähtävyyksiin.

Uusi suunnitelma sisältää todennäköisesti myös Phuketissa tällä hetkellä käytössä olevan 7 × 7 -suunnitelman, jonka avulla turistit voivat vierailla eri alueilla 7 päivän kuluttua. Voit lukea lisää tästä ehdotuksen osasta napsauttamalla tätä.

Lisäksi "Samui Plus -malli" muutetaan hieman karanteenin ulkopuoliseksi matkailuksi ja sallii turistien matkustaa vapaammin suljetulla alueella uudella nimellä "Samui Plus Sandbox" pilottialueiden Koh Samuin, Koh Phanganin ja Koh Phanganin kanssa. Koh Tao. Tämä olisi pohjimmiltaan sama ohjelma kuin Phuket, jossa olisi liikkumisvapaus, joka jättää epäsuositut sinetöityt reitit pois.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn totesi myös klo tapaamisessa Chonburin viranomaisten kanssa viime viikonloppuna että kotimaan matkustaminen voi alkaa taas lokakuussa, kun useiden valtuutettujen valmistajien rokotteita on määrä saapua ja jakaa valtakunnallisesti syyskuussa.

Karanteenitonta matkailusuunnitelmaa suunnitellaan myös maakunnille tai alueille, joiden osuus ulkomaisten matkailijoiden kokonaistuloista on vähintään 15 prosenttia, mukaan lukien Phuket, Krabi, Phang Nga, Surat Thani, Bangkok, Chonburi, Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, ja Chiang Mai.

On kuitenkin syytä huomata, että tämä on vain TAT:n ja matkailu- ja urheiluministeriön suunnittelema ehdotus, ja se on ehdotettava useiden virastojen, kuten CESA:n, CCSA:n ja kabinettikomitean, hyväksyttäväksi. Kaikki toimenpiteet ja vaatimukset ovat vain alustavia ehdotuksia.

Annamme lisätietoja tämän viikonlopun odotettujen tapaamisten jälkeen TAT:n ja asianomaisten virastojen kanssa, joiden on hyväksyttävä suunnitelma. Huomaa myös, että TAT aikoo käyttää tietoja Phuket Sandbox -näytöstä että ulkomaisilla turisteilla on uskomattoman pieni riski saada Covid-19 hyödyntämään ehdotusta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.25 (4 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.