Thaimaan Covid-19 Center keskustelee elokuvateattereiden ja viihdepaikkojen asteittaisesta uudelleen avaamisesta valtakunnallisesti

KUVA: Lähetä tänään

Bangkok -

Covid-19-tilannehallinnon keskus (CCSA) suunnittelee keskustelevansa elokuvateattereiden ja viihdepaikkojen asteittaisesta uudelleen avaamisesta suuressa yhtiökokouksessa ensi maanantaina 27.

CCSA:n apulaistiedottaja Apisamai Srirangsan sanoi tänään, 20. syyskuuta, että CCSA:n yleiskokouksessa käsitellään useita kansanterveysministeriön ehdottamia asioita, mukaan lukien elokuvateattereiden ja viihdepaikkojen, kuten baarien, yöelämän, elävän musiikin paikkojen, teatterien ja teatterien avaaminen uudelleen. lisää.

Apulaisedustaja kuitenkin korosti, että jos se hyväksytään, uudelleenavaaminen tapahtuisi mahdollisimman asteittain, vakaasti ja turvallisesti ja jokainen maakunta ja alue voivat hakea eri aikavälillä riippuen siitä, ovatko ne valmiita vai eivät. Toisin kuin aiemmat avaukset viime vuonna ja tammikuussa, se ei todennäköisesti olisi koko viihdesektorin avaaminen kerralla, vaan todennäköisesti porrastettuina, turvallisin askelin.

KUVA: Manager Online

Dr. Apisamai lisäsi: "Suunnitelma voidaan toteuttaa eri tavalla kullakin alueella, jos CCSA hyväksyy sen. Sitä ei saa soveltaa samanaikaisesti kansallisesti, ja se ei perustu pelkästään tapauksiin, vaan rokotusmääriin ja sairaalakapasiteettiin. Jos jokin maakunta ei ole valmis, älä kiirehdi. Mutta jos he ovat valmiita, he voivat tehdä niin. Jos kaikki sektorit suostuvat tällaiseen yhteistyöhön, selviämme tästä kriisistä varmasti yhdessä pitkällä aikavälillä.

Pattaya News/TPN Media totesi, että elokuva- ja viihdekeskukset oli määrätty sulkemaan tämän vuoden huhtikuun 10. päivästä lähtien merkittävien Covid-19-klusterien vuoksi Thong Lor -viihdepaikoissa ja rakennustyöläisissä Bangkokissa ja sen lähialueilla.

Yksi Thaimaan johtavista elokuvateattereista ”Major Cineplex” oli menettänyt valtavasti yhteensä 527 miljoonaa bahtia Covid-19-tilanteen epävakauden vuoksi vuonna 2020 ja jatkoi 120 miljoonan bahtin menetystä vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä. heidän raporttejaan. Vaikka elokuvateattereita sallitaan tällä hetkellä avata joissakin vähäriskisissä provinsseissa, kuten osissa pohjoista ja koillista, suurin osa niiden tuloista tulee Bangkokin ja Chonburin kaltaisista alueista, jotka ovat olleet sulkemismääräysten kohteena lähes kuuden kuukauden ajan alalla. .

Mitä tulee yöelämään, yritysten omistajat ovat pyytäneet CCSA:lta kuukausien ajan avaamissuunnitelmaa tai taloudellista tukea kohteisiin, jotka on suljettu ilman suunnitelmaa avata uudelleen. Rokotetuille ulkomaisille matkailijoille avautumisesta on puhuttu yhä enemmän, ja viihdeteollisuus on pyrkinyt avaamaan, koska he sanovat, että heidän sektorinsa on elintärkeä monille matkailijoille heidän lomansa kannalta.

Covid-19-rajoitukset ja sulkemiset ovat myös tuhonneet muusikoita, ja heitä kunnioitetaan hyvin Thaimaassa.  He ovat useaan otteeseen pyytäneet CCSA:lta lupaa palata töihin varotoimia ja sääntöjä noudattaen. Kun ruokasalin annettiin avata uudelleen Bangkokissa ja 28 muussa maakunnassa syyskuun alussa, muusikot toivoivat saavansa esiintyä ainakin ravintoloissa, joissa musiikki on vetovoimana. Valitettavasti, CCSA sulki tämän ehdotuksen aiemmin tässä kuussa, jolloin elävän musiikin teollisuus jäi edelleen työttömäksi.

Koska rokotusasteet kuitenkin lisääntyvät ja CCSA:n julkaisemat luvut Covid-19-tapauksissa ja erityisesti kuolemantapauksissa laskevat, on ensimmäistä kertaa puoleen kuukauteen alettu puhua suljetun viihdeteollisuuden uudelleen avaamisesta, mikä on erityisen tärkeää Pattayan taloutta.

Tämä tulee myös Pattayan kaupunkiin johtajat ovat alustavasti ilmoittaneet suunnittelevista tapahtumista marras- ja joulukuulle toivoen, että erittäin nopeutettu rokotuskampanja on sellaisella tasolla, että kaupunki voi avautua täysin ja palata jossain määrin normaaliksi.

TPN-media toimittaa täydelliset päivitykset näistä kokouksista, kun ne on saatu päätökseen. Korostamme, että ne ovat tässä vaiheessa vain "keskusteluja", eikä mikään takaa, että mikään avautuu uudelleen pian, mutta on kuitenkin tärkeä ensimmäinen askel saada keskustelut ainakin vihdoin pöydälle lähes kuuden kuukauden jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.6 (5 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.