"Bangkokin hiekkalaatikko" ja karanteeniton matkailu, joita valtion virastot eivät ole vielä hyväksyneet, sanoo Thaimaan Covid-19 Center

Bangkok -

Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) ei ole virallisesti hyväksynyt "Bangkokin hiekkalaatikko" -projektia ja ei-karanteenista matkailua, CCSA:n apulaistiedottaja Apisamai Srirangsan paljasti tänään 17. syyskuuta.

Apulaistiedottaja sanoi, että CCSA oli hyväksynyt ehdotuksen avata uudelleen pilottialueet ja toivottaa rokotetut turistit tervetulleiksi Bangkokissa ja muissa maakunnissa, mukaan lukien Chonburi ja Pattaya, lokakuun puoliväliin mennessä. Keskustelu Bangkokin pääkaupunkiseudun hallinnon ja matkailu- ja urheiluministeriön välillä keskiviikkona.

Asiaa ei kuitenkaan ole vielä käsitelty ja hyväksytty CCSA:ssa, kansanterveysministeriössä ja ministerivaliokunnassa. Siitä on keskusteltava asianomaisten osastojen kanssa, ja se on esitettävä aluksi kansanterveysministeriön kautta, jotta toimenpiteitä voidaan tarkastella huolellisesti ja tarkasti, koska erityisesti Bangkok on laaja alue ja sitä on harkittava perusteellisesti yksityiskohtaisesti.

"Harkitseminen edellyttää alueen itsearviointia terveysviranomaisilta ja yksityiseltä sektorilta, onko alue valmis nimettäväksi hiekkalaatikolle. Terveydenhuollon on oltava valmiina etukäteen, jos tartuntoja havaitaan huolestuttavan määrän, tohtori Apisamai totesi.

KUVA: TNN Thaimaa

Tänään, Bangkokin kuvernööri Aswin Kwanmuang hylkäsi myös Bangkokin hiekkalaatikkojärjestelmän, koska alle 70 prosenttia pääkaupungin väestöstä on täysin rokotettuja.

Rokotteiden jakamisaikajanan mukaan 70 prosenttia Bangkokin väestöstä saa toisen annoksen 22. lokakuuta mennessä. Mutta jos rokote jaetaan ajoissa, toisen jaon arvioidaan valmistuvan lokakuun 10. päivään mennessä.

Kuvernöörin mukaan avaussuunnitelmaa ei kuitenkaan oteta heti käyttöön, sillä viranomaiset keskittyvät nyt enemmän rokotteiden kiihdyttämiseen sekä nykyiseen Covid-19-koronaviruksen leviämiseen alueella. Hän korosti, ettei hän "hylkää suunnitelmaa ikuisesti ja että hän ymmärsi yritysten omistajien tuskan", mutta arvioi sen uudelleen muutaman viikon välein Bangkokin tilanteen perusteella.

Chonburin, Cha-amin, Hua Hinin ja Chiang Main osalta CCSA ja asiaankuuluvat virastot keskustelevat edelleen ehdotuksesta näiden alueiden uudelleen avaamiseksi "lähitulevaisuudessa", mutta lopullinen päätös saattaa tulla vasta suuressa kokouksessa, joka on suunniteltu kuun lopussa, joka koskee myös yleisiä rajoituksia, maakuntien vyöhykekoodeja ja ulkonaliikkumiskielto tummanpunaisilla vyöhykkeillä. Toistaiseksi Thaimaan matkailuviranomainen ja nämä alueet tukevat kuitenkin ehdotusta edetä lokakuussa, erityisesti Chonburi (Pattaya) sanoi, että he ovat valmiita avaamaan, jos heille annetaan lupa, ensi kuussa.

Koh Samuista harkitaan myös Phuketin kaltaista hiekkalaatikkoa ja eroon nykyisestä epäsuositusta sinetöityjen reittien "Samui Plus" -ohjelmasta, joka olennaisesti sitoo turistit lomakeskukseen ja valikoituihin retkiin rajoitetuille nähtävyyksille. Tämä edellyttää myös CCSA:lta lisäkäsittelyä ja lopullisia päätöksiä.

CCSA:n, joka pyytää lisää aikaa ehdotusten arvioimiseen Thaimaan matkailuviranomaisen innokkuudesta huolimatta, ei pitäisi yllättää monia ihmisiä, koska useiden viime päivien aikana ovat olleet CCSA:n merkittäviä lääketieteellisiä neuvonantajia. ovat varoittaneet uudelleen avaamissuunnitelmasta, korostaa, että heidän mielestään on liian aikaista tehdä niin.

Lisätietoja ehdotuksesta saat napsauttamalla tätä. Muista, että se on vain ehdotus ja vaatii monen tason hyväksynnän. CCSA ei antanut tarkkaa, varmaa päivämäärää, milloin se tekisi lopullisen päätöksen uudelleen avaamista koskevista ehdotuksista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.